Ya Yana

Тестую Matrix на збереження кольору (До та після)

Тестую Matrix на збереження кольору (До та після)

Моє волосся дуже швидко звикає до різноманітних доглядів, тому стараюся постійно поповнювати баночки-скляночки на поличці у ванній. Основний догляд у мене зараз від CHI, але на цей місяць вирішила зробити перерву і замовила Matrix. Звичайно ж для яскравого.🔥

Паковання не таке, як на сайті, можливо оновилося.

Аромат досить приємний, карамельний, але на волоссі тримається недовго, тому шлейфів тут не буде, але я на них і не чекала.

Очищує досить добре, але для літа не найкращий варіант, ефекту "до скрипу" не буде. Проте, це досить логічно, адже шампунь прагне вберегти колір, а при глибокому очищенні це здається чимось нереальним.

Консистенція рідка, піниться дуже і дуже добре, на мою не маленьку густину вистачає зовсім трошки.

Одразу після змивання шампуню є відчуття, що волосся досить сухе. Можна одразу скинути усе на стан мого волосся, але так не з усіма шампунями. Після нанесення кондиціонера все йде на краще, але ось такий нюансик присутній.

Що там у складі цікавого?

- гліцерин подбає про зволоження;

- перлинна пудра подарує гарний блиск;

- лимонна кислота закриє кутикулу і збереже насиченість пігменту всередині волосся, а ще кажуть, що вона добре захищає від лупи.

Набрала його на руку і залипла. Напевно, на фото не видно, але в кондиціонері є блискітки, і чималі. Не знаю, чи дають вони блиск волоссю, але настрою мені точно додали.

Консистенція досить густа, але проблем з вичавлюванням його з пляшечки поки не було.

Пахне також карамелькою, як і шампунь.

Ефект. Робить волосся гладеньким? Так. Зволожує? Так, але для мене не достатньо. Його попередники CHI та Tigi з цим справлялися краще, але за графою "збереження кольору" цей рожевий красунчик точно займає перше місце.

Цікавинки в формулі тут ті ж самі, що й в шампуні.

Виробник обіцяє, що шампунь триматиме колір до 65 днів та збагачуватиме волосся блиском. Навряд чи я чекатиму аж стільки, бо корені дають про себе знати і я вже скоро знову фарбуватимуся. Але ділюся враженнями після майже місяця, що пройшов з дня фарбування.

1 фото - 1 день після фарбування

2 фото - 24 дні після фарбування

Мені ефект дуже сподобався, колір дійсно зберігає свою насиченість та яскравість. А після перших двох використань, було відчуття, що колір стає навіть яскравішим та розкривається якось по-новому, а не просто поступово тьмянішає.

Однозначно рекомендую, чудове поповнення полички засобів для волосся.