Тестую Matrix на збереження кольору (До та після)
У спільноті та на самому сайті перед очима дуже часто майоріли яскраві пляшечки Matrix. Вирішила перевірити, як же вони втримають мій вогняний рудий. Давайте дивитися разом)
Моє волосся дуже швидко звикає до різноманітних доглядів, тому стараюся постійно поповнювати баночки-скляночки на поличці у ванній. Основний догляд у мене зараз від CHI, але на цей місяць вирішила зробити перерву і замовила Matrix. Звичайно ж для яскравого.🔥
Шампунь
Паковання не таке, як на сайті, можливо оновилося.
Аромат досить приємний, карамельний, але на волоссі тримається недовго, тому шлейфів тут не буде, але я на них і не чекала.
Очищує досить добре, але для літа не найкращий варіант, ефекту "до скрипу" не буде. Проте, це досить логічно, адже шампунь прагне вберегти колір, а при глибокому очищенні це здається чимось нереальним.
Консистенція рідка, піниться дуже і дуже добре, на мою не маленьку густину вистачає зовсім трошки.
Одразу після змивання шампуню є відчуття, що волосся досить сухе. Можна одразу скинути усе на стан мого волосся, але так не з усіма шампунями. Після нанесення кондиціонера все йде на краще, але ось такий нюансик присутній.
Що там у складі цікавого?
- гліцерин подбає про зволоження;
- перлинна пудра подарує гарний блиск;
- лимонна кислота закриє кутикулу і збереже насиченість пігменту всередині волосся, а ще кажуть, що вона добре захищає від лупи.
Кондиціонер
Набрала його на руку і залипла. Напевно, на фото не видно, але в кондиціонері є блискітки, і чималі. Не знаю, чи дають вони блиск волоссю, але настрою мені точно додали.
Консистенція досить густа, але проблем з вичавлюванням його з пляшечки поки не було.
Пахне також карамелькою, як і шампунь.
Ефект. Робить волосся гладеньким? Так. Зволожує? Так, але для мене не достатньо. Його попередники CHI та Tigi з цим справлялися краще, але за графою "збереження кольору" цей рожевий красунчик точно займає перше місце.
Цікавинки в формулі тут ті ж самі, що й в шампуні.
Мої до та після
Виробник обіцяє, що шампунь триматиме колір до 65 днів та збагачуватиме волосся блиском. Навряд чи я чекатиму аж стільки, бо корені дають про себе знати і я вже скоро знову фарбуватимуся. Але ділюся враженнями після майже місяця, що пройшов з дня фарбування.
1 фото - 1 день після фарбування
2 фото - 24 дні після фарбування
Мені ефект дуже сподобався, колір дійсно зберігає свою насиченість та яскравість. А після перших двох використань, було відчуття, що колір стає навіть яскравішим та розкривається якось по-новому, а не просто поступово тьмянішає.
Однозначно рекомендую, чудове поповнення полички засобів для волосся.
Коментарі (0)