M O N D ✨️

Багато хвалебних відгуків, але, але, але...

Багато хвалебних відгуків, але, але, але...

Купувала набір, до якого входить маска для волосся (Kleral System Olio Di Macadamia Silky Mask) та шампунь (Kleral System Olio Di Macadamia Hidrating Shampoo).

  • Зволожувальний шампунь з олією макадамії — Kleral System Olio Di Macadamia Hidrating Shampoo
  • Приємний у застосуванні шампунь Kleral System Olio Di Macadamia Hidrating Shampoo має ніжний аромат і корисні властивості, потурбується про чистоту і волосяного, і шкірного покривів голови. Завдяки унікальній формулі з цінною олією макадамії окрім очищувального ефекту цей продукт робить поживну і зволожувальну дії, підтримує таким чином необхідний рівень вологи в структурі волосся і піклується про його візуальну привабливість.
  • Спосіб застосування: масажувальними рухами нанести на вологе волосся, змити через декілька хвилин. За потреби процедуру можна повторити.

Враження?

Шампунь дивно показав себе: то зовсім не пінився, то якось дуже активно. Вимиває волосся слабо, краще промивати двічі. Сам по собі поводиться як звичайнісінький шампунь з мас-маркету.

Як впливає на волосся?

У мене волосся нормального типу. Розчісувати волосся легше не стало. Розгладжування і випрямлення, як і достатнього зволоження пасмів немає. Лінійка L'Oreal Professionnel Serie Expert набагато більше сподобалась у цьому плані.

_____

Kleral System Olio Di Macadamia Hidrating Shampoo

Багато хвалебних відгуків, але, але, але...
Багато хвалебних відгуків, але, але, але...
Багато хвалебних відгуків, але, але, але...
  • Маска-шовк з олією макадамії — Kleral System Olio Di Macadamia Silky Mask
  • Як засіб, вживаного для додаткового догляду за волоссям, надзвичайно ефективною буде Kleral System Olio Di Macadamia Silky Mask — делікатна маска, виготовлена на основі олії макадамії. Вона насичує шкіру голови і локони цінними мікроелементами, вітамінами, сприяє зменшенню ламкості пасм, які в результаті дії інтенсивного застосування стають шовковистими, еластичними і гарно сяють.
  • Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість маски на чисте вологе волосся, рівномірно розподіліть по усій довжині і залишіть на 5-10 хвилин. Потім ретельно змийте залишки засобу теплою водою. Фахівці рекомендують використати маску не частіше двох разів на тиждень.

Аромат неймовірний: Солодкої макодамії. Це єдина перевага набору. Спочатку аромат ще довго тримався на волоссі, а зараз відчуваю його тільки при нанесенні.

Баночки хоч і милі на вигляд, але дуже незручні. Дозатор невеликий. Маска щільної консистенції. Витягти через дозатор неможливо; доводиться відкручувати кришку і діставати пальцем (і навіть при цьому, маска пручається подібно до застигшого кокосового масла, але його в складі немає).

Маска сподобалася більше, ніж шампунь: у неї приємна масляниста текстура. Після використання тримається здоровий блиск, але недовго. Незручно, що потрібно дати час для використання, буде мало сенсу від неї.

Розчісувати волосся легше не стало. Розгладжування і випрямлення, як і достатнього зволоження пасмів немає.

Навряд чи куплю знову. У засобів багато гарних відгуків, але для мене не підійшли.

______

Kleral System Olio Di Macadamia Silky Mask