Blondie_rs

PÜR cosmetics : суперчорна туш для драматичного погляду

PÜR cosmetics : суперчорна туш для драматичного погляду

Привіт-привіт! Я, мабуть, забарилась з відгуком на цю туш. Але раптом вам просто цікаво познайомитись із брендом та доволі рідкісним продуктом на нашому ринку.

Сьогодні мова піде про туш для вій Fully Charged. PÜR Cosmetics появився відносно недавно - у 2002 році та є дочірною компанією франшизи Astral Health & Beauty (США). Я випадково натрапила колись на палетку для обличчя 4в1 від цього бренду, тож залюбки хотіла протестувати й туш.

Туш йде в стильній чорній коробочці, вкритій soft-touch напиленням. Сам футляр туші має аналогічний дизайн та приємне покриття на дотик [щоправда, до нього чіпляється пил та в косметичці при терті з іншими продуктами може легенько пошарпатись. Але не критично].

Кісточка у формі 8-ки чи не моя найбільш улюблена! Хоча, звісно, ще багато залежить від самої туші та густини ворсинок, скільки набирається самого продукту. Аналогічну форму кісточки має й Maybelline The Falsies lash lift, проте вона майже не дає ніякого ефекту і просто мені не сподобалась. З улюблених схожих за формою, та ще й бюджетних варіантів можу назвати Golden Rose з колекції Nude Look. Обов'язково напишу й про неї, коли придбаю повторно. Тож, можу її назвати майже аналогом даного продукту, єдине що PÜR дає ще більш насичений вугільний колір та драматичний об'єм.

Коли я вперше нею скористалась - я була приємно вражена! Ще такого легкого нанесення я не пам'ятаю. Туш надзвичайно насичена та легко надає об'єм, промальовує кожну вію та дарує дуже виразний погляд. Деколи складалось враження, що уже від самої туші у мене робився смоукі-айз, і на цьому можна було ставити крапку.

Спочатку продукт був дуже вологим [свіженьким]. Після нанесення застигала доволі швидко, тож я не встигала замастити щойно намальованими віями зону навколо очей. Але, за рекордних півроку вона висохла і я відправила її в архів вдалих та любимих продуктів [та, в мене й таке є, декотрі красиві штучки зберігаю 🤪 ].

В більш теплу погоду могла трішки відбиватись під нижніми повіками. Я все ж думаю, що проблема у вологості, бо тестувавши туш Севентін у мене раз відбивалось; а раз - ні.

Що ж, хочу підсумувати свій допис чимось цікавим та влучним. Але що тут про туш ще написати 🤔 Полюбилась вона мені! І з задоволенням повторила, якщо б вона була більш доступною в нас.

Гарного вам вечора та до зустрічі в наступних дописах 😘