Оліч

Batiste Dry Shampoo Fruity and Cherry

Batiste Dry Shampoo Fruity and Cherry

На мою думку сухий шампунь це те, що завжди повинно бути вдома, бо бувають ситуації різні, ти проспала, ти не встигаєш, чи просто справи з'явилися неочікуванно і терміново, а води вдома нема, та ще купа варіацій однієї і тієї ж проблеми - треба йти кудись, а голова брудна і часу її мити немає. Особисто у мене навіть були ситуація, коли його не було, а потрібна була дуже терміново чиста голоса, і я користувалася "лайфхаком" - притрушувала волосся борошном. Це теж працює, але борошно значно важче нанести рівномірно і вичісати потім, а ще треба прибирати ванну після цього. Тож альтернатива так собі, але у безвихідній ситуації і таке має місце бути.

Що я можу сказати про цей сухий шампунь:

Він мало відрізняється від інших, тут гарний об'єм, рівномірно наноситься, вичісується без особливих проблем. У мене темне волосся, шампунь білий, після вичісування волосся не висвітлене, але не блищіть, звісно, воно якесь наче матове (це ок). Причіна по який я купила саме його і по якій я його більше не куплю - це запах. Майже всім у відгуках від дуже подобається, але особисто мені не зайшов абсолютно, я чую неприємний освіжувач повітря. Здається він не дуже відчувається з волосся, тож проблема невелика, але все ж таки. Запахи сухих шампунів Syoss мені подобались більше.

Кажуть, що правильно користуватися ним відразу після миття голови, щоб волосся довше залишалося чистим, але я так не роблю. Думаю що це як виняток, а головне не робити це занадто часто. Пишуть, що інакше виникає можливість позбавити волосся природного захисту. Краще не зловживати таким засобом власницям пересушеного ламкого волосся, адже можна лише погіршити ситуацію.

Поради щодо застосування:

Для досягнення ефектного обсягу варто взяти на озброєння простий алгоритм дій:

  • використовуючи гребінець, розділити локони на невеликі пасма;
  • кілька разів струсити флакон або балончик;
  • обробити з розпилювача кожне пасмо не довше двох секунд
  • прибрати білий наліт з волосся за допомогою гребінця, та можна допомогти феном.

Як часто можна використовувати сухий шампунь?

Освіжати шевелюру — для цього і придуманий сухий шампунь. Але й він не ідеальний: може закорковувати пори, якщо ним постійно користуватися або робити це частіше, ніж дозволено. Це однозначно шлях до розвитку себореї та запалень. Навіть найкращий сухий шампунь наносити понад два рази на тиждень, не варто. А в проміжках між його використанням потрібно обов'язково мити голову більш звичним способом, використовуючи воду та рідкий засіб для очищення волосся. - тож користуватися постійно заради об'єму волосся і подовження чистоти - точно НІ.