Blondie_rs

Glam Shop: розсипні тіні-мультихроми

Glam Shop: розсипні тіні-мультихроми

Привітики! Сподіваюсь, ваші вихідні проходять доволі позитивно. У нас задощило від вчорашнього вечора, тож я сіла перебирати фотографії. Щойно читала стрічку клубу та натрапила на допис Wowmom, де вона власне зачіпила тему спарклів та в коментарі нагадала про Glam Shop. Оце ж так! Я й забула, що минулого літа взяла собі на згадку про подорож до Варшави скромний сувенір: малюсіньку баночку розсипних тіней.

Glam Shop: розсипні тіні-мультихроми

Glam Shop - польський бренд косметики, який уже встиг завоювати багато серденьок наших красунь. Вони так і заманювали всіх своїми блискучками, які надзвичайно красиво сяять. Мені здається, що сам пік популярності припав на їх випуск хайлайтерів Swietlowka, турбо-пігментів та палетки тіней Remix. Ну а далі як почалось... Тож і я пішла під впливом моїх б'юті-колег у один магазин, в якому був представлений даний бренд.

Взагалі, я довго мучилась. Заходила в той магазин - виходила. Через пару днів знов зайшла - вийшла. Розглядала всі пігменти, пересвотчила чи не всі спаркли... Але дивилась і думала: "Чи воно мені треба? Ну такий перелив у мене вже є... А з цим мені макіяжі не подобаються". В результаті я взяла один матовий рефіл для тушовок та... цей цікавий мультихромчик. Я хотіла щось для щоденного макіяжу, але з ізюминкою. І думаю - не прогадала!

Уже сама назва відтінку мені сподобалась, адже я завжди стараюсь не обділити себе в поїздках та привезти з собою експонат [ну а як інакше?]. Я не фанат сипучок, але ця здалась мені акуратною, компактною та доволі зручною.

Дуже дрібненький пилок, який, на перший погляд, лише золотий. Але під різними кутами можна зустріти градацію від зеленого до голубоватого з чітко вираженим рожевим та злегка бронзовим відтінком. Друге фото я зробила в дефокусі, щоб показати як дрібні частинки сяять на сонечку.

Насправді при денному світлі відтінок виглядає так, як на 3 фото в слайдах. В нього зовсім не виразна основа (можна навіть сказати, що це топпер). Але для денного ніжного макіяжу - в самий раз (коли хочеться просто легеньке сяяння та туш). Блискучки дуже дрібненькі, тож повіку зовсім не чухають. На 2 фото я затемнила експозицію, щоб впіймати спаркли. Тут явно виражений золотий, який міксанувся з рожевим.

На першому ж фото я задіяла два джерела світла, щоб показати як він дуохромить. Зелений, ближче до салатового - гарно перетікає в рожевий.

Зазвичай цей мультихром я використовую в такому спокійному монотонному макіяжі, а як максимум - можу затемнити зовнішній куточок ока більш темними матовими тінями.

В житті виглядає дорого-багато. Він дуже легкий в роботі та не тьмяніє протягом дня. Для більш насиченого макіяжу слід давати або базу під гліттер (липку), або ж просто нашаровувати на темний відтінок - чи то на олівчик, чи то на будь-яку кремову текстуру. Якщо давати просто на темніші тіні - ви не отримаєте бажаного ефекту та насиченості.

Загалом покупкою задоволена. Він хоч і лежить кілька місяців без діла, але час від часу я таки згадую про нього!