Hrystja_

Огляд тональної сироватки з подарункового боксу

Огляд тональної сироватки з подарункового боксу

В першому боксі мені прийшов темніший колір...і це треш🤣. Я настільки була рижа і жовта🤦‍♀️🫣. Тож велике дякую менеджерам сайту, які передзвонили і запитали, який колір покласти.

Щодо самої сироватки...склад нормальний, як для такого продукту. Є гіалуронка, кальцій, магній, токоферол.

Вона рідка, як звичайна доглядова сироватка, запах не сильно виражений.

Піпетка мені чомусь не дуже зручна, потрібно набирати по декілька разів.

Колір якраз в яблучко... мені він ідеальний.

Огляд тональної сироватки з подарункового боксу
Огляд тональної сироватки з подарункового боксу

Я наносила вологим і сухим спонжем. Сухим краще.

В мене не проблемна шкіра...є десь поодинокі прищі...але, враховуючи, що в мене день без солодкого не проходить... це норма. На лобі пігментна пляма, велика, і тому я мушу вирівнювати тон шкіри, щоб її приховати. Спочатку я її нанесла, і було таке враження, що вона взагалі ні до чого. Видавалось, що вона не те що пігментацію, а й колір не вирівняє. І тут я не знаю, як вона це зробила😂. В мене став ідеальний тон шкіри, вона приховала мою пляму😳. Я реально була в шоці, бо я звикла до Purito чи Missha, які справлялися з цим. Але вони дуже щільні.

А тут таке... Сироватка увібралась в шкіру і створила ефект натуральності, вона є,і працює, але її зовсім не видно на лиці. Не пачках одяг і телефон🤣. І я перший раз забула нанести пудру після неї ...просто лице було заматоване і не виглядало, як жирний млинець.

Єдини мінус- тут немає spf. Але я наношу його додатково.

Зараз в мене є bb Missha зебра ( я його наношу в якісь особливі дні, бо на кожен день шкода); ВВ Paese ( я його залишила на трошки холоднішу пору); і цей... це однозначно мій фаворит на літо на кожен день 👌.

І це ще один доказ того, що все індивідуально.