🪽Kate Rina🪽

Визнач свій кольоротип !

Визнач свій кольоротип !

Як часто Ви звертали увагу на те, що деякі кольори роблять Вас гарною, молодше та свіжою, а інші — відображають втомлений чи змучений вигляд? Досвідчені стилісти стверджують, що величезну роль у виборі кольорової палітри гардеробу та засобів декоративної косметики відіграє кольоротип обличчя. Він є фоном, на який накладається макіяж та до якого підбирається одяг, відповідно він може як поєднуватися з іншими забарвленнями, так і відштовхувати їх

Існує декілька способів, як визначити свій кольоротип. Рекомендую використовувати їх усі одночасно: За венами. Уважно розгляньте їх на своєму зап’ястку при денному освітленні. Якщо переважає синява — Ваш тип зовнішності холодний, а ось якщо є хоча б легкий відтінок зеленого — теплий. За підтоном шкіри обличчя. Притуливши до нього лист паперу чи звичайну білу столову серветку, Ви одразу побачите, який відтінок переважає — рожевий чи жовтий. У першому випадку Ви можете з упевненістю заявити — мій кольоротип холодний, у другому він на 100% теплий.

Ще кольоротип ділитися по сезонам ( природа тобі у підсказку) ! Коректно опреділити можна по шкірі

без макіяжу, натуральному кольорі волосся і очей.

Ці відтінки кольорів обирай у декоративній косметиці!

Зимові дівчата виділяються з натовпу темним волоссям: від каштанового, до глибокого чорного. Очі у них, як правило, осяйні: темно-карі, зелені або сині, а шкіра білосніжна, і навіть з засмагою має підтон холодку. Варто відмовитися від усього тьмяного. Одягатися намагайтеся так, щоб біля обличчя не було таких забарвлень як медове, бежеве, помаранчеве, тепло-рожеве, блакитне. Ці рекомендації стосуються і косметики, що наноситься.

Ніжні, немов природа, що прокидається, жінки із тонкою, світлою, здається прозорою шкірою. Натуральне волосся — блонд, пшеничне, медове, світло-русяве або злегка золотисте. Очі обов'язково світлі, проте можуть бути карими, зеленими, блакитними. На губах та яблучках щік проявляється легка рожевинка. Уникайте Варто відмовитися від темного та контрастів, які в даному випадку можуть візуально додати років. В одязі уникайте чорного (його можна замінити темно коричневим), яскраво-синього, пурпурово-червоного, зеленого та фіолетового.

Носіть

Усі світлі пастельні тони підійдуть весні просто ідеально, серед них можуть бути: беж; молочний шоколад; персиковий; кораловий; м’ятний; світлі сірий та помаранчевий; насичені рожевий та блакитний.

Літній тип, як би дивно це не звучало, відноситься до холодних. Прохолода переважає у відтінку шкіри, котра може бути ніжно-рожевою, оливковою та навіть сіруватою. У цьому випадку робити оцінку краще навесні та взимку, адже засмага заважає зробити об’єктивні висновки. Дівчину літо відрізняють очі. Як правило, вони світлі, сіро-сталеві з вираженим біло-блакитним білком, за рахунок якого здаються дуже виразними та променистими. Уникайте Варто відмовитися від усіх яскравих кольорів з жовтим підтоном, включно з морквяним, помаранчевим, абрикосовим та кораловим. На фоні холодного відтінку шкіри та волосся вони виглядатимуть безглуздо. Чорний також не найкращий вибір для даного кольоротипу, причому не стільки в одязі, але й у макіяжі.

Носіть

Підійдуть будь-які прохолодні тони пастельної палітри, серед них можуть бути: сині; перлинні; пильної троянди; ягідні та винні; бузкові.

Осені визначити свій кольоротип простіше за все. Її шкіра має золотистий підтон, а волосся може бути — від пшеничного блонду, до глибокого мідного, рудого та навіть червоного. Тепло прослідковується і у відтінку очей, частіше вони горіхові, бурштинові, коричневі, рідше — тепло-зелені. Уникайте Категорично не підходять усі чисті, світлі кольори з холодним підтоном. Лимонний жовтий, зелений, бузковий, рожевий та блакитний на фоні теплої шкіри виглядають брудними та псують зовнішність. Не найкращим вибором стане і пастельна гама, а також неоновий синій, попелястий, чорний.

Носіть

База гардеробу у даному випадку повинна мати наступні кольорові варіанти: коричневий та цегляний; смарагдово-зелений; глибокий шоколадний; сірий та оливковий із теплим підтоном; м'який червоний (кармін); бордовий; пряжене молоко; помаранчевий; кораловий; мідний; вишневий.