Iryna Koval

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer
Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer

Моїм фаворитом серед консилерів залишається Dior Forever Skin, але Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer теж класний продук, який заслуговує уваги, впевнена, що він може стати улюбленцем багатьох.

Одна з найкращих рис цього консилера - його текстура. Він має легку, кремову консистенцію, яка добре зливається зі шкірою. Він не залишає відчуття важкості або липкості, і забезпечує природний фініш. Не забивається у складочки та не сушить шкіру.

Консилер також добре маскує темні кола під очима, пігментні плями та інші недоліки шкіри. Має високий ступінь покриття, тому можна легко налаштувати його відповідно до своїх потреб.

Що стосується відтінків, Shiseido пропонує широкий вибір тонів, що підходять для різних відтінків шкіри. Я знайшла ідеальний, який доповнює мій тон шкіри без будь-якого відтінку жовтого або рожевого.

Серед мінус можу зазначити його обʼєм, всього 5,8 ml, коли Doir має аж 11 ml. Але наприклад в подорожі мені підходить варіант саме з Shiseido, він має не скляну баночку та обʼєм якраз для дорожньої косметички.

Загалом, я дуже задоволена Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer. Він має всі необхідні характеристики, щоб стати улюбленим консилером. Я рекомендую його всім, хто шукає продукт з хорошим покриттям і приємною текстурою.