YuliHrytskoff

Дорогий статусний аромат для жінок, які знають толк в парфумерії

Дорогий статусний аромат для жінок, які знають толк в парфумерії

Дуже люблю ванільну ноту у парфумерії! Вона надає аромату якусь неймовірну теплоту, загадковість та глибину... Ванільних ароматів дуже багато, але знайти ту ідеальну ваніль, яка буде хвилювати і окриляти - дуже непросто!

Однією з небагатьох парфумерних вод, ваніль у яких звучить небанально, для мене стала вода Franck Boclet Vanille, знайомство з якою почалося з маленького пробничка. Це дуже компліментарна парфумована вода, яка не залишить байдужим жодного любителя ванілі!

Прем'єра аромату відбулася у 2015 році – і за цей час аромат почесно встиг завоювати усі п'єдестали популярності серед любителів нішевої парфумерії.
Тип аромату: східні, пряні.
Класифікація: вода належить до категорії нішевої парфумерії.

Стать: унісекс. Але, як на мене, це класичний східний жіночий аромат. Так, чоловіки арабської національності часто користуються такими солодкими, трохи жіночними ароматами, але щоби наші брутальні чоловіки так пахли, навіть не уявляю собі можливим!
Країна: Франція.
Зроблено у: Франції.
Об'єм: мій пробник має об'єм 1.7мл, повноцінний флакон парфуму містить у собі 50 мл. Також бачила у виробника цю парфумерну воду та об'ємом у 100 мл.
Придбати можна в багатьох інтернет-магазинах. Я купувала в ІМ "Makeup".

Особливо описувати оформлення не буду, тому що у мене пробничок - маленька скляна колбочка, на якій вибито логотип бренду та зазначено об'єм продукту.

Закривається пробник чорною пластиковою кришечкою, яка також відіграє роль дозатора.

Пробник приїхав до мене прикріпленим до буклету, на якому можемо прочитати основну інформацію про продукт.

Сама парфумована вода яскраво-жовтого кольору, проте при попаданні на одяг плям не залишає.

Виробник виділяє в ароматі такі ноти:

Початкова нота: Грейпфрут, Кардамон, Лайм
Нота серця: Імбир, Карамель, Квіткові ноти
Кінцева нота: Абсолю ванілі, Білий кедр, Мускус

Розкривається аромат східно-пряними нотами кардамону, який дуже ніжно пом'якшується карамеллю та квітами, плавно переходячи у ноти серця. Через деякий час в гру вступає абсолют мадагаскарської ванілі, оповитий білим кедром і ледь відчутно - мускусом. Така зухвала і чуттєва базова нота парфуму надає аромату певної пікантності, перетворюючи його на рідкісного представника несолодкої ванілі. У цілій композиції парфум дарує розкішний шлейф, що огортає теплом та томною ніжністю.

Franck Boclet Vanille - це парфумована вода, яку варто "носити" в сезон осінь-зима, оскільки верхні цитрусові ноти парфуму чути не виразно і злітають вони дуже швидко, проте базові солодкі ноти відмінно розкриваються в теплі, в приміщенні і стають м'якими і тягучими, надаючи аромату солідності та дороговизни.

Стійкість у парфумованої води середня. Зважаючи на те, що я наносила парфуми з пробника, чітко аромат на собі я чую близько трьох-чотирьох годин.

Підбиваючи підсумки, хочеться сказати, що парфумована вода Franck Boclet Vanille - це дуже глибока і чуттєва композиція, з незвичайним звучанням ванілі - не солодкою і не приторною... яка не заважає і не душить... оксамитова, вишукана, вона не солодка, але й не гірчить...

Ну що тут ще сказати... рекомендую!