Догляд у потязі🫶🏼
Літо-це час активних подорожей і відпочинків,час для навідувань родичів і перезавантажень В принципі це стосується будь-якого виду транспорту,але я обожнюю потяги,тож розповім про свою рутину
Я ніколи не їхала потягом сама,можливо як відкриють вагони для жінок-я зроблю це
Та заради своєї безпеки-поїздки завжди виключно з чоловіком,а в дитинстві з мамою
Для свого комфорту ми обираємо люкс купе,адже ми лише вдвох,можна дивитись фільми,їсти що завгодно,зачинитись і не переживати,що пограбують чи надокучатимуть компанією
Менше людей в купе-менший вплив і «нахекування» на вас і вашу шкіру))))
Я не наношу макіяж у потяг,шкіра має «дихати»)) Насправді просто,щоб рутини було менше,адже туалети не стерильні у потягах🤷🏻♀️
Отже догляд
На всю поїздку я наношу зволожуючий крем,будь-який з гарним зволоженням і живленням. У мене це Weleda skin food,він досить жирненький і довго всмоктується
Ну і звичайно варто очищувати шкіру,бо забруднень в потязі достатньо)
Тож я використовую пінку для вмивання від Lapush
Губи часто сохнуть,для цього я використовую будь-яку гігієнічку
А також маску від laneige,доки вона не скінчиться
Баночок звичайно в подорож я беру більше,але для потягу цього достатньо
Волосся не потребує догляду?
Насправді потребує,його я зв’язую на ніч легкою резинкою,а ще класний варіант-м’які бігуді,зранку прокидаєшся,розв’язуєш і готова укладка
Я ніколи не ковзаю по подушці волоссям,мені його просто шкода,тому максимально прибираю
Тож з догляду-а-ля шовкова резинка,гребінець. А також спрей для зволоження,якщо робити укладку на м'які бігуді
А який догляд у вас? Чи доглядаєте взагалі в потязі за обличчям? А за волоссям?
Коментарі (0)