Пілінг-ампула від Some By Mi AHA 10% Amino Peeling Ampoule
Користуємося кислотами та не забуваємо викоритовувати санскрін
Кислоти - це взагалі маст-хев для здорового вигляду шкіри. Допомгають вирівняти тон шкіри, відлущити старі клітини, звузити пори, та змугує активніше оновлюватися нашу шкіру в цілому.
АЛЕ! ОБОВЗЯЗКОВЕ використання санскріну! Якщо ви досі чомусь не використовуєте санскрін КОЖНОГО дня, то до засобів з кислотами краще взагалі не підходити, а спочатку привчити себе до сонцезахисних засобів.
Тепер про саму ампулу
Сироватка на основі мигдальної 10% кислоти має лагідно відлущувати шкіру, при цьому не викликати дискомфорту. Викоритовувати її треба не кожен день, а 1-2 рази на тиждень ввечері.
Що там у складі?
Мигдальна кислота - досить мяка кислота, не збільшує чуттєвість шкіри до сонця, отже можна користуватися і в літку. Але зранку все рівно SPF! Також її можна вводити новечкам, чия шкіра не звикла до кислот. Тільки потроху, раз на 7-10 днів. І уважно слідкуючі за реакцією шкіри.
Мигдальна кислота дуже корисна для нашої шкіри:
- бореться з бактеріями, які викликають акне
- розчиняє комедони
- зменьшує вироблення меланіну нашої шкірою.
Саліцилова кислота - головний помічник у боротьбі з акне та запаленянми. Проникає у глиб шкіри та розчиняє себум та відмерлі клітини
PHA (глюконолактон) - мяко ексфолює шкіру, вирівнює тон та рельєф.
Комплекс Truecica - чайне дерево, центела азіацька та полин - заспокоює шкіру після дії кислот, має протизапальний та антибактеріальний ефект, зміньшує запалення.
Гіалурона кислота та амінокислоти- зволожують шкіру
Кераміди - відновлюють барьєр шкіри
Склад дійсно цікавий. І взагалі бренд Some by mi викликає в мене повагу. В періоди, коли в мене було активне акне, я користувалася їх падами та тоніком і все ставало набагато краще. Зараз взяла цю сироватку саме на теплий сонячний період, щоб попереджати появу акне.
Як використовую я?
Ввечері після очищення шкіри, наношу зволожуючий тонер, потім наношу цю сироватку. Там дуже зручний дозатор. На всю шкіру вистачає однієї порці. Наношу обережно, уникаючі зони під очима та навколо губ. Чекаю, щоб вона підсохла і наношу нейтральний зволожуючий крем. Кислотні засоби не варто використовувати з Вітаміном С, Ретинолом, пепдидами. Тому в мене посто зволожуючий крем.
Який ефект від сироватки? Вау-ефекту я не побачила, бо догляд за шкірою - це система, яка має бути весь час. Одні діючі речовини, я заміняю іншими. Запалень в мене немає, шкіра чиста, сяюча доглянута. Однією сироваткою такого ефетку не добитися, тільки постійний системний догляд.
Сироватка в цілому мені подобається, не викликає лущень. Свої функції виконує. Вистачить їїх дуже на довго
Коментарі (0)