YuliHrytskoff

Парфумована вода Lacoste Pour Femme Intense

Парфумована вода Lacoste Pour Femme Intense

Жіноча парфумована вода Lacoste Pour Femme Intense - це оновлена, жіночніша версія спортивного аромату Lacoste Pour Femme 2003 року. Як на мене, ці два аромати дуже схожі між собою, але Intense значно благородніший і вишуканіший. А детальніше про цю парфумовану воду я хочу розповісти вам у своєму відгуку.

Прем'єра аромату – 2018 рік. Хоч парфум випущений відносно недавно, але за час свого існування аромат побив усі рекорди популярності! Але це й не дивно, адже він настільки приємний, що його неможливо не полюбити!

Група ароматів: деревні, мускусні, квіткові.
Класифікація: елітна.
Концентрація EAU DE PARFUM.
Стать: для жінок.
Парфумер: всесвітньовідомий Olivier Cresp.
Країна: Франція.
Зроблено у: Англії.

На даний момент у мене аромат представлений у форматі пробника, тому розповім кілька слів про його оформлення.
Пробник приїхав до мене запакований у фірмову брошуру, виконану у формі листівки.

Усередині брошури у спеціальних кріпленнях розташований пробник аромату, а також зображено повноформатний флакон парфумованої води та її назву.

Сам пробник являє собою скляну фіолку, на яку сріблястими літерами нанесена назва бренду та серія парфумованої води, її концентрація, виробник, ну і, звичайно, фірмовий крокодильчик Lacoste.

Я дуже люблю, коли на сам пробник нанесено назву парфумованої води! Вважаю це дуже зручним! У мене завжди багато пробників різних ароматів, буває, що упаковки від них губляться, а потім не зовсім зрозуміло, що це за аромат і якому бренду належить. Але таке у мене буває тільки з водичками, які мене не дуже й вразили))) решту визначаю і без фірмової упаковки)

Пробник не має розпилювача або будь-якого іншого дозатора. Він закривається простою кришкою-пробкою, тому наносити його можна лише шляхом намазу.
Об'єм: мій пробничок має об'єм 1,5 мл, повноцінний флакон парфуму у виробника представлений у трьох варіантах: 30, 50, та 90 мл.

Згідно з описом виробника, парфум розкривається такими нотами:

Початкова нота: Карамель
Нота серця: Болгарська троянда
Кінцева нота: Австралійський сандал, Кедр гімалайський, Мускус

Тільки нанісши парфум на шкіру, відразу чується карамель... Я не скажу, що прям дуже люблю карамельну ноту в парфумерії - зазвичай вона для мене звучить задушливо-солодко. Але в цьому ароматі звучання карамелі змусило мене переглянути своє ставлення до цієї ноти. Тут карамель дуже м'яка, вершково-молочна та трошки пудрова. Мабуть, за рахунок болгарської троянди, яка починає розкривати свої ніжні та чуттєві акорди практично одночасно з карамеллю. А ось базові ноти парфуму чуються вже безпосередньо на шкірі... Розкішний, солодко-пряний сандал, таємничий мускус ще більше збагачують букет аромату, роблячи його надзвичайно вишуканим та глибоким!

Ось кедр для мене залишився в тіні, його смоляність я зовсім не відчуваю в цьому парфумі.

Загалом, букет парфумованої води звучить дуже елегантно! Це така собі ідеальна квінтесенція жіночності, шляхетності та витонченого стилю! Аромат солодкий та пудровий, але зовсім не задушливий і ненав'язливий! Це тепла, обволікаюча і м'яка солодкість, що має приємне, ненастирливе звучання.

Шлейф. Парфумована вода не має довгого шлейфу, на мені аромат близько сидить до шкіри.

Стійкість водички середня. Я чую парфуми від себе близько двох-трьох годин. На одязі – практично цілий день. Але я наносила парфумовану воду шляхом намазу з пробника, тому, підозрюю, що якщо наносити аромат шляхом розпилення з повноформатного флакона – стійкість буде набагато вищою.

Вікові рамки парфумованої води - дівчата/жінки від 25 років і старше. Це не аромат для зовсім молоденьких, юних дівчат, це парфум для справжніх леді, які мають витончений смак.

Сезонність. Lacoste Pour Femme Intense – абсолютно всесезонний аромат! Він буде красиво розкривати свої ноти як в холодну пору року, так і влітку. Він буде доречний скрізь і всюди, підійде для будь-яких випадків життя, будь то прогулянка літнім парком з коханою людиною; суворий офіс; театр чи дорогий ресторан; навіть просто дружні посиденьки з друзями - парфум скрізь звучатиме доречно!

Я "вдягала" цей парфум як прохолодним дощовим днем, так і в спеку 30+. І він все одно звучав гарно, і не здавався надто насиченим.

Я дуже рекомендую парфумовану воду Lacoste Pour Femme Intense! А сама планую придбати парфум у повноформатному флаконі 😉. Серед моєї колекції парфумерії він однозначно займе гідне місце!