Strange Love

Moroccanoil: Як повестися на рекламу (вкотре)

Moroccanoil: Як повестися на рекламу (вкотре)
Moroccanoil: Як повестися на рекламу (вкотре)

Я протестувала цю небюджетну лінійку, щоб цього не довелося робити вам.

Moroccanoil: Як повестися на рекламу (вкотре)

Хоча упаковка маски виглядає привабливо завдяки своєму класичному впізнаваному дизайну, її ефективність мене розчарувала.

Спочатку, я відчула, що консистенція маски дуже густа і важка. Було складно розподілити маску рівномірно по волоссю. Крім того, аромат маски був приємним, але не таким яскравим або тривалим, як я сподівалася.

Щодо зволоження, результати мене розчарували. Незважаючи на те, що я залишала маску на волоссі протягом рекомендованого часу, я не помітила значного покращення в зволоженості або м'якості волосся. Моє волосся все ще було сухим і не отримало необхідного зволоження, наче після найдешевшої маски в 3* готелі.

Я розумію, що різні продукти працюють по-різному для різних людей, і, можливо, ця маска просто не вдалася під мій тип волосся. Однак, засновуючись на моєму особистому досвіді, я не була б задоволена Moroccanoil Intense Hydrating Mask.

Більш вдала покупка. Цей крем - мультифункціональний засіб, який забезпечує не тільки розгладження, але й стилізацію та термозахист волосся. Крем має легку водянисту текстуру, завдяки чому легко розподіляється по волоссю, не обтяжуючи його. Головне - не переборщити, порція розміром з 25 коп - достатня.

Moroccanoil Hydrating Styling Cream приборкає моє волосся, роблячи його м'яким, гладким і більш керованим. Він ефективно прибирає пухнастість. Краще підійде для укладки феном, аніж прасочкою, бо з ним волосся не втрачає об'єму.

Загалом, Moroccanoil Hydrating Styling Cream виправлав мої очікування. Він виконує свої обіцянки щодо стайлінгу та захисту.

Проте чи вартує він своїх коштів? Однозначно ні. Це просто хороший засіб для стайлінгу, не диво в тюбику. Засоби від Tigi та CHI мені подобаються більше.