Strange Love

Тонуюча маска за копійки

Тонуюча маска за копійки
Тонуюча маска за копійки
Тонуюча маска за копійки

Маска має багату, кремову консистенцію, яка дуже легко наноситься на волосся. Вона не тече, тому нанесення є дуже зручним. Також хочу відзначити, що маска має приємний аромат мигдалю.

Тепер щодо результату. Обидва відтінки - 043 і 013 - дали чудовий ефект. Такий мікс дарував мені глибокий темно-коричневий відтінок без натяку на теплі тони.

Попадання у відтінок - майже 100%, гляньте на упаковку та мій результат.

Волосся після використання стає м'яким, шовковистим і добре зволоженим. Маска не пошкоджує волосся і не викликає подразнень шкіри голови. Я використовувала її регулярно і не помітила жодних негативних наслідків. Шкіру вона зафарбовує мінімально, і то, тільки якщо голова була чиста. А от полотенця раджу брати старі або темні: одразу після виконання, мокре волосся може трішки віддавати пігмент в тканину.

Ще один плюс - відтінки змиваються рівномірно в нуль протягом 2-3 місяців та піддаються висвітленню. Трішки іржі вилазить через 4-6 миттів голови, але її легко можна забрати 1-3 сеансами олійних масок. Далі волосся повертається у свій натуральний відтінок.

Загалом, я дуже задоволена тонуючою маскою для волосся "Рябина Ton Oil Mask" від "ACME-COLOR". Вона дозволяє мені експериментувати зі своїм виглядом і отримувати вражаючі результати. Я рекомендую її всім, хто хоче надати своєму волоссю яскравий та стильний відтінок без пошкодження.