Тонуюча маска за копійки
*Перезаливаю пост, бо він не підкріпився під товар* Обожнюю "Рябина Ton Oil Mask" від "ACME-COLOR"! Я спробувала майже всі відтінки палітри, сьогодні поговоримо про два - 043 і 013. Ними я фарбувалася регулярно кілька років тому, коли відрощувала волосся.
Маска має багату, кремову консистенцію, яка дуже легко наноситься на волосся. Вона не тече, тому нанесення є дуже зручним. Також хочу відзначити, що маска має приємний аромат мигдалю.
Резу льтати на волоссі
Тепер щодо результату. Обидва відтінки - 043 і 013 - дали чудовий ефект. Такий мікс дарував мені глибокий темно-коричневий відтінок без натяку на теплі тони.
Попадання у відтінок - майже 100%, гляньте на упаковку та мій результат.
Вплив на стан волосся
Волосся після використання стає м'яким, шовковистим і добре зволоженим. Маска не пошкоджує волосся і не викликає подразнень шкіри голови. Я використовувала її регулярно і не помітила жодних негативних наслідків. Шкіру вона зафарбовує мінімально, і то, тільки якщо голова була чиста. А от полотенця раджу брати старі або темні: одразу після виконання, мокре волосся може трішки віддавати пігмент в тканину.
Процес вимивання
Ще один плюс - відтінки змиваються рівномірно в нуль протягом 2-3 місяців та піддаються висвітленню. Трішки іржі вилазить через 4-6 миттів голови, але її легко можна забрати 1-3 сеансами олійних масок. Далі волосся повертається у свій натуральний відтінок.
Загалом, я дуже задоволена тонуючою маскою для волосся "Рябина Ton Oil Mask" від "ACME-COLOR". Вона дозволяє мені експериментувати зі своїм виглядом і отримувати вражаючі результати. Я рекомендую її всім, хто хоче надати своєму волоссю яскравий та стильний відтінок без пошкодження.
Коментарі (0)