Дезодорант Tesori d'oriente
смачна пахучка, але не для прямого призначення.
Це неймовірно приємний, смачний, огортаючий, солодко-східний аромат. Він теплий, глибокий та насичений.
У піраміді аромату заявлені такі ноти: Початкова: квітка мигдалю, лимон, мандарин Нота серця: апельсиновий колір, жасмин Кінцева нота: амбра, ваніль, дерево, мускус
Я не знавець у парфумерії, не знаюся на всіх пірамідах, складах... Скажу, що мені малює уява, коли чую цей аромат.
Це розкішний східний квітковий сад під покровом ночі, при світлі місяця і доносяться звуки прекрасних мелодій.😍
Упаковка, а саме флакончик, приємний на дотик, матовий, а золоті букви на наклейці злегка опуклі, глянцеві.
Власне, що стосується його прямого призначення, а саме дезодорант, мені не сподобався, тому що його приємна "ароматинка" неймовірно швидко вивітрюється і ефект помітний лише кілька годин. На мені він був активний години 3, не більше... Хоча я не скажу, що в мене активне потовиділення. До того ж, користувалася я ним взимку...
Висихає не миттєво, трохи потрібно почекати, щоб не отримати неприємних слідів на вашому одязі. Хоча, зауважу, що сліди таки залишає на темному одязі. Не білі, як від роликових дезодорантів, але плями, що мажуть, і смуги все ж таки залишаються.
Кому він сподобається? дівчині або жінці, яка любить солодкі та яскраві аромати, з помірним і навіть слабким потовиділенням і однозначно в холодну пору року. Аромат даного засобу надто інтенсивний, тому краще використовувати його соло, без нанесення парфуму, що аромати не "сперечалися" один з одним.
Є ще інші варіанти дезодорантів від цього виробника. Цікаві, але більше не куплю...
А ось у вигляді парфумованої води дуже хочу собі на поличку, побачила в інтернет-магазині різні аромати, тепер чекаю можливості з ними познайомитись.
Коментарі (0)