Blondie_rs

Нанесення тонального трикутничком для пудри

Нанесення тонального трикутничком для пудри

Привіт! Нещодавно колега по косметиці мені підкинула лайфхак, що цим же ж трикутничком для пудри можна наносити й тоналку. Мені стало цікаво, чи справді получається набите плотне покриття, а трикутничок як був сухим - так і залишиться чистим.

Хто за мною вже стежить перний час, мабуть вже звернув увагу на рівномірне сяюче покриття. Мені повезло зі шкірою - не маю нерівномірного рельєфу, ні розширених пор, а також якихось проблем.

Найкомфортніший спосіб - нанести тональний на підготовлену шкіру (весь базовий догляд, на добре зволожуючий/живильний крем, або на спф) та розтушувати вологим б'юті-блендером. Тим не менше, і не кожен б'юті-блендер мені підходить 😂 Він має збільшуватись в розмірах від води, і бути з такого трішки гумового матеріалу. Лишень таким способом та засобами я добиваюсь бажаного результату.

Безперечно... Трикутничок не з'їдає тональний, покриття робить більш плотним, чим б'ютік. А також він лишається дійсно чистим! Білий слід це вже від пудри. А так складається враження, що ним, наче, тон і не наносили 🙃 Але є одне але, і переходимо до розділу, де я покажу, що воно мені зробило з обличчям. Поближче.

Сухе, підсушене та з підкресленим рельєфом. Такий фініш мене ну зоооовсім не влаштовує. Ви гляньте на ці розводи, на ці майже катишки. Можливо, для швидкого затушовування консилера під очима, коли треба швиденько вийти на пошту/за хлібом - воно підійде. Або ж для фото з засліплюючим світлом - також не буде видно рельєфу, а лише відфотошоплена шкіра.

У мене таке враження, що воно зробило бейкінг з тонального. Покрив справді плотний, але мені таке не треба 😿 Я ціную комфорт, а коли потрібно, не лінюсь зробити нашарування.

Тож. Цей лайфхак хоч і працює, але мені не сподобався результат 😊