Pilirina 💛💙

Kirke: хайп чи шедевр?

Kirke: хайп чи шедевр?
Kirke: хайп чи шедевр?
Kirke: хайп чи шедевр?

Сьогодні пост присвячується одному з найвідоміших ароматів Будинку Tiziana Terenzi - Kirke.

Знаєте якою легендою надихалися виробники?

"Подібно до однієї з дурманливих отрут, якими була відома богиня Кірка (Цирцея), аромат Kirke здатний захопити того, хто носить його, провести загадковими шляхами і явити дивовижні дива, емоції та натхнення, що залишають за собою дивовижний, таємничий шлейф, що уклав у собі солодкі фрукти, ніжність конвалії, контрастні ноти геліотропіну, пачулі та мускусу..."

Солодкі фруктові ноти викликають у пам'яті безтурботну закоханість, мотиви піску і конвалії навіюють спогади про перші спільні прогулянки, терпкість пачулі символізує час розставання, а мускус — пристрасть, що залишилася у минулому. Для Terenzi спочатку важко було знайти відповідну назву аромату, тож, символом стало ім'я богині, яка шукала і втрачала любов.

Склад композиції:

Чорна смородина, Груша, Малина, Маракуя, Персик та Пісок утворюють стартовий акорд композиції. У серці ─ Конвалія. Основу становлять: Геліотроп, Мускус, Пачулі, Сандал і Ваніль.

Вперше спробувавши аромат на собі, подумала, що пральна машинка недостатньо добре вимила порошок із одягу. Але зараз я не користуюся фосфатними порошками з ароматами. Через деякий час зрозуміла - це Kirke! І замовила одразу «соточку».

Оформлення флакона нічим не відрізняється від інших ароматів Classic Collection - круглий позолочений флакон, вагою якого можна вбити. Назва вигравіювана на шматочку чорної шкіри. Інших обсягів, крім 100 мл та варіантів виконання у Tiziana Terenzi поки немає.

Kirke випущений у концентрації extrait de parfum, тому відсотковий вміст масел у ньому вище, ніж у eau de toilette чи perfume. Стійкість аромату значно більша, а шлейф довший. Так і є! Він неймовірно стійкий! Навіть після 12 годин здається, що ви щойно розпорошили його на себе. Аромат залишається на шкірі навіть після душу. На одязі та волоссі він взагалі живе вічно. Шлейф – безкінечний.

Paolo Terenzi використав у створенні аромату високоякісну мускусну ноту, яка округлює композицію незрозумілим міксом.

Багатьох лякає період базовоі трансформації, який починає грати на шкірі, коли у справу вступає конвалія і мускус. Це поєднання дає той, для когось вбивчий, синтетичний акорд, який викликає асоціації з пральним порошком або для когось - брудною білизною. Ольфакторна гра мускусу.

Чому одні люблять Kirke, інші - ненавидять?

Амброценід - ось та дифузна, хімічна речовина, яка розширює ауру парфумованоі композиції і одним виносить мозок, якщо його людина відчуває (а іі ольфакторно відчувають не всі), а іншим приносить насолоду.

Іноді хочеться додати аромату гучності, бо мускус має здатність ольфакторно розсіюватися, ніби зливатися з ДНК і його починають доливати на себе, так би мовити нашаровувати.

STOP!!! Kirke у такі ігри не грає!

Kirke потрібно наносити:

1. Виключно одразу після прийняття душу. Шкіра повинна бути чистою.

2. Мікродозованим пшиком, розтираючи по пульсуючим місцям.

3. Не наносити на одяг. Мускус не розкривається на тканині.

4.Не нашаровувати аромат на протязі дня. Одного розпорошення зранку буде достатньо. Мускус нашаровуючись на не ідеально чисте тіло стає "брудним".

Kirke - потужна суміш екзотичних фруктів і мускусу. На холодній шкірі відчуваю шкірку манго, хоча в базі він не заявлений. Десь віддалено, у спеку - кислинку маракуі, але якоїсь синтетичної, не соковитої, як у V Canto Stricnina, яку я описувала у попередньому описі.

Так, є відчуття, що присутні фрукти та квіти, але сказати які, без знання піраміди, точно не змогла б. Та й, чесно кажучи, байдуже, що там ще намішано. Мені подобається Kirke при правильному нанесенні та дозуванні у спекотну погоду.

Якщо ви шукаєте щось подібне до Kirke, ризикну сказати, ви не знайдете нічого подібного. Для мене це абсолютно унікальний аромат, який дивує оточуючих – запевняю вас, ніхто не буде пахнути так, як ви, бо Тиціанівський мускус на кожній людині відкривається по-різному.

Але парфумани стверджують, що аналоги є:

Lattafa Lattafa Ana Abiyedh

Montale Velvet Fantasy

Lattafa Perfumes Beirut

Зараз Kirke у ТОПі фейків із-за своєї попсової популярності. Тому, коли хтось вас запевняє, що це яд, впевніться, що людина користувалася оригіналом.

NB 👆На холодній шкірі Kirke розкривається одразу з верхніх нот і доходить до серця, не доходячи до бази. На гарячій шкірі навпаки: верхні ноти злітають практично миттєво, максимально довго звучать середні та базові ноти.

Рекомендую почати знайомство з відливанту і рекомендацій вище - ви полюбите Kirke на своій шкірі, от побачите!