Pilirina 💛💙

Un Jardin Sur Le Nil Hermès і мій парфумерний глюк

Un Jardin Sur Le Nil Hermès і мій парфумерний глюк
Un Jardin Sur Le Nil Hermès і мій парфумерний глюк
Un Jardin Sur Le Nil Hermès і мій парфумерний глюк

Парфум для жінок та чоловіків, він належить до групи квіткові фруктові (я б ще сказала - овочеві).

Випущений у 2005 році.

Парфумер - Jean-Claude Ellena, який створив відомі аромати для Frederic Malle, Christian Lacroix, Bvlgari, Laboratorio Olfattivo, The Different Company та, звісно ж, найвідоміші аромати Hermès.

База аромату:

Верхні ноти: Грейпфрут, Зелене манго, Томат та Насіння моркви;

Середні ноти: Лотос, Очерет, Апельсин, Гіацинт та Півонія;

Базові ноти: Мускус, Ірис, Ладан, Лабданум та Кориця.

Мдяяяаа, вивчивши піраміду, замовила наосліп цей шедевр, очікуючи від нього бадьороі, ранковоі свіжості у базі якоі були б зелені цитруси. І здивувалася...

Un Jardin Sur Le Nil Hermès і мій парфумерний глюк

Ага! Трав'янистість - ось як можу охарактеризувати аромат.

Таке враження що у банку Moschino Funny насипали мускусу, залили це все соком гіркого, соковитого грейпфруту та притрусили листям герані та ще одного загадкового овоча. Загалом, вийшло непогано, але, мабуть, не за ці кошти.

Серце аромату - водянисте. Відчуваю лотос та ірис. Але, знаєте, що мені ще ввижається у цьому ароматі? Садили коли-небудь помідори? Так-так, листя помідорів. Спочатку подумала, що мене у мене ольфакторна галюцинація, потім полізла до Фрагрантики, щоб почитати відгуки. Виявляється, я не одна така...

Ну і насамкінець про стійкість. Тримається він на шкірі годинки три, як стандартний люкс. В принципі, феноменальної здатності до стійкості від нього і безглуздо чекати, оскільки аромат не з "тяжких", але хотілося б якогось шлейфу та стійкості.

Сподобається тим, хто любить зелені цитруси, трав'яну свіжість у парфумах та аромат листя герані та... томатів...

Скажу відверто, мої очікування щодо цього аромату не виправдались. Для мене він залишився в епосі "нульових". Тоді то був шедевр, а зараз, за цю ціну можна знайти цікавіші аромати. Нехай пробачать мене шанувальники Будинку Hermès.

Віддала своій половинці, він його просто п'є у спеку.