Garnier fructis superfood: нарешті в мене папайя !
Моє враження про шампунь
Що ж, відкриваю п'ятницю відгуком на шампунь. Це мій перший такий досвід, але все буває вперше 😀
Більше року я хотіла спробувати цю привабливу серію від Гарньєр, та все щось ніяк. Але вже під впливом Мейкап Клубу, коли ці шампуні завірусились в стрічці - я негайно собі замовила на пробу. Обрала папайю, люблю все фруктове. Хоча серед варіантів ще був кавун та банан. Можливо, краще використовувати шампунь в комбінації з маскою чи кондиціонером з цієї ж лінійки, але я зазвичай міксую різні бренди.
Перші враження та комбінація з маскою
Так ось, запах, звичайно ж, гарний. Хіба на початку йде такий морквяний шлейф, який буває і в манго. Шампунь непогано піниться, чудово пахне таким стиглим фруктом вже під час нанесення. Очищує не до скрипу, як це зазвичай у Тресемме, тому я деколи не знаю, чи до кінця він вимився. У мене давно такого не було, щоб я переборщила з кількістю шампуню. І тут у мене вийшло: я два дні ходила з супергустим неслухняним волоссям, яке розчесати було практично неможливо [і це ще добре, що воно не було як макарошки, бо в такому випадку я б точно пішла повторно мити голову]. Можливо це ще було пов'язано з тим, що волосся отримало надто багато живлення і відновлення 😆 І ця комбінація з маскою йому не сподобалась.
Далі я спробувала дати свій улюблений бальзам, і ...
Наступних разів я давала шампунь маленькими порціями і при сушці вже було нормально. З маскою не подружився, і я не хотіла знову пару днів мучитись з неcлухняним волоссям. Тому спробувала комбінацію з бальзамом від Др. Санте - і це прекрасно! Він за секунду робить чудо і волосся надзвичайно приємне. Бальзам справді допомагає, щоб волосся легше розчісувалось після будь-якого шампуню, тому це якийсь унікальний безпрограшний варіант.
Загалом я не дуже в захваті від шампуню. Волосся в мене вже відійшло від травм висвітлення (прочитати історію можна туть: https://club.makeup.com.ua/post/12234/ ). Тому я зараз ціную гарне очищення, а блиск волосся у мене природній, який не залежить від шампуню. Можливо, цей засіб краще працює на тонкому волоссі, а моє густе та пишне не таке вимогливе до засобів. Поки що в топі улюблених шампунів стоять Tresemme та Pantene. Але я ще хочу спробувати з даної лінійки Гарньєр Суперфуд кавун та якийсь догляд, наприклад, маску. Називається... де ж ти був, чи де я була, коли у мене було висвітлене та вбите волосся без об'єму?
Коментарі (0)