Yuriivna 🌸

Варто чи Ні?

Варто чи Ні?

Загалом Masil має в своєму арсеналі дуже гарні засоби для волосся.

Я вже написала допис про маску для волосся,"Салонний ефект за 8 секунд",або "малинова вісімка"- як завжди я на неї кажу.

Допис про неї ось тут https://club.makeup.com.ua/post/12435/

Тепер дійшла черга до зеленої вісімки.

Перед застосуванням зеленої маски я думала,що ефект буде приблизно дорівнювати такому ж ефекту,який має малинова вісімка.Тобто,враження від двох масок буде загалом однакове,але вирішила спробувати пост-фактом,а раптом одна з них виявиться кращою.

Напишу більш детально про зелену вісімку,яку і хочу поверхньо порівняти з малиновою.

  • Щодо текстури,то зелену маску потрібно змішати з водою 1:1,так як і малинову.Після цього утворюється маскоподібна консистенція білого кольору.Одного саше мені вистачає на моє волосся середньої довжини.Спосіб застосування також ідентичний у обох масок.
  • Аромат у зеленої маски,як на мене -різкий.Мені здався він трав'яний з євкаліптовими нотами.Запах малинової маски більш сподобався.
  • Щодо дії зеленої маски: В результаті я отримала м'яке волосся та розгладження по всій довжині.Навіть кінчики,які майже завжди підкручені,стали розгладженими.
  • Яка маска сподобалась найбільше?

Якщо казати про ефект,то більше сподобалась зелена маска.Єдине,що є недоліком-аромат маски.Не скажу,що маю негативне враження від трав'яних запахів,проте тут різкувато.Але якщо поставити на ваги аромат чи ефект маски,то однозначно ефект переважить.Чомусь раніше не звертала увагу на цю маску,а дарма.Все ж таки вона більше мені до вподоби.