katebondarrrenko

Порожні баночки (догляд+волосся) за червень-липень

Порожні баночки (догляд+волосся) за червень-липень
Порожні баночки (догляд+волосся) за червень-липень

Цього місяця порожніх баночок малувато, тому що я тільки нещодавно робила чималий закуп догляду за обличчям. Серед шампунів, бальзамів масок нещодавно робила ревізію, і їх у мене не так багато, тому апдейт по використаним буде вже наступного разу.

1. Simple Water Boost Micellar Cleansing Water, 400 мл.

Повний огляд можна прочитати ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/11874/

Коротко скажу, що водичка мені зайшла. Легка, приємна, не викликала будь-яких негативних реакцій. Найголовніше - не пече очі! У мене це була проблема №1. До того ж ціна приємна. Вже придбала собі нову пляшку.

2. Pyunkang Yul Low pH Deep Cleansing Foam, 100 мл.

Також робила огляд на цю пінку для вмивання, можна прочитати ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/8776/

Прекрасна, базова пінка, що не висушує шкіру в щент, при тому якісно очищає. Розхід продукту, не те що мінімальний, а просто мізерний: я розпінюю одну горошинку засобу у долонях, і вже цією піною вмиваю обличчя. Таким чином вистачає надовго. Обов'язково поновлю, вже кинула в корзину.

3. Pyunkang Yul Essence Toner, 100 мл.

Можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/8878/

Дуже мені сподобався, прикольна консистенція, реально зволожує обличчя на 10 балів! Сяюча, наповнена, спокійна шкіра.

4. Sansi ProfiCare Hair Shine Complex Balm-Conditioner, 200 мл.

Кому цікаво, знову залишу посилання: https://club.makeup.com.ua/post/11521/

Абсолютно ні про що! Не робить взагалі нічого із заявленого, ніяким зволоженням, пом'якшенням, сяйвом і не пахне. За ці кошти можна знайти нормальний, працюючий бальзам.

5. About Face Hyaluron Hydration, 60 шт.

Я взагалі не фанат такого типу продукту, як патчі, так як не маю проблем із зоною під очима, не набрякаю тощо. Але маю одну баночку у своєму доглядовому арсеналі про всяк випадок. Кидаю їх ненадовго у холодильник охолонути, потім дістаю та накладаю хвилин на 20. Чудово допомагає, коли, наприклад, не виспалась чи переборщила з вином ввечері з подругою. Така sos-терапія у поєднанні з невеликим релаксом. Патчі досить непогані, добре зволожують зону під очима, але перші 1-2 хвилини сповзають, якщо не прийняти горизонтальне положення. Вони цілі, не зім'яті, не погнуті. У комплекті є ложечка, за допомогою якої дістати продукт ще легше. В цілому, враження від використання залишилось приємне.

Порожні баночки (догляд+волосся) за червень-липень
Порожні баночки (догляд+волосся) за червень-липень
Порожні баночки (догляд+волосся) за червень-липень