Alina Litva

Незмивний кондиціонер Sol De Janeiro

Незмивний кондиціонер Sol De Janeiro

Чесно кажучи, я доволі скептично поставилася до цього засобу для укладки, оскільки шампунь і кондиціонер цього бренду занадто важкі та інтенсивні для мого волосся. Я боялася, що суміш таких інгредієнтів, як олія бабасу, олія бразильського горіха та олія купуасу, обтяжить мої пасма і зробить їх занадто жирними, але це виявилося зовсім не так. Цей "молочний" лів-ін для розплутування призначений для всіх типів і текстур волосся, і він прекрасно впорався із завданням зволоження, термозахисту і розплутування одним махом.

До складу кондиціонера входить суміш олій: олії бабасу і бразильського горіха зволожують кутикулу, а олія купуасу насичує волосся вологою, роблячи його шовковистим.

Як і багато інших продуктів марки, кондиціонер має запах, який також присутній у бестселері Bum Bum Cream. Аромат містить нотки ванілі, солоної карамелі та фісташок і належить до категорії гурманських ароматів.

Якщо ви належите до тих, хто може переборщити із засобами для волосся, будьте обережні, бо занадто велика кількість кондиціонера все-таки може обтяжити пасма. Краще наносити на вологе волосся від середини довжини до кінчиків. Якщо не використовувати занадто багато засобу, моє волосся стає шовковистим і гладким. Лів-ін відмінно справляється зі своїми основними завданнями - розгладжує волосся і усуває пушіння. Хоча я не можу говорити про захист і відновлення волосся, оскільки ці показники не піддаються точному вимірюванню, я помітила значну різницю в гладкості мого волосся.