Kate Beauty💕

Ідеальна тональна основа - не міф❤️‍🔥

Ідеальна тональна основа - не міф❤️‍🔥
Ідеальна тональна основа - не міф❤️‍🔥

Мені не одразу вдалося знайти тональний крем, який мені б добре підійшов. То перекриття паганне, то дуже сильно підкреслює сухість шкіри, то тональна основа сильно окислюється. Ну одним словом, завжди мені щось не подобалось, хоча грошей я на тональну основу ніколи не жалкувала, й думала, що чим дорожче, то краще, але все виявилося навпаки.

Сьогодні я вам розповім про три бюджетні тональні основи, які мені дійсно сподобались.

1. Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Foundation. Цей тональний крем виявився для мене майже ідеальним: колір мені прекрасно підійшов (у мене відтінок 110), його надовго вистачає, чудово перекриває прищики, має матовий фініш, але є один мінус- трішки підкреслює сухість, але якщо зволожити шкіру перед використанням, то обличчя виглядає просто ідеальним.

2. Seventeen Time Plus Longlasting Make Up. Тональна основа має гарне перекриття, не підкреслює сухість, взагалі не відчувається на обличчі, наче просто ідеальна шкіра без покриття. У мене тональний крем в 3 відтінку, він має рожевий підтон, для мене цей тон є темнуватим. А ось єдиним мінусом є те, що 1 відтінок-найсвітліший, дуже рідко можна знайти в наявності, але якщо побачите, то я рекомендую вам його придбати.

3. Eveline Cosmetics Better Than Perfect Foundation. Мені дуже сподобалось, як тональний крем перекрив почервоніння, покриття дуже схоже на Seventeen, але має жовтий підтон, й для мене є темненьким(02 відтінок), а так за свою ціну дуже навіть хороший тональний крем.