Стильний малю нок на нігтях : швидко і гарно
Моє знайомство зі слайдерами для нігтів почалося ще до того, як гель-лак став таким популярним. Тоді використовувала барвисті зображення із звичайним лаком та покривала прозорим закріплювачем. Вже давно перейшла на гель-лак і досі користуюсь слайдерами.
Слайдер-дизайн – це наклейки на водній основі, що легко переносяться на ніготь. Їхньою перевагою є те, що не кожен зможе відрізнити ручний розпис від наклейки на нігті.
Я замовляю їх онлайн. У місцевих магазинах для нейл арту, як правило, вартість дорожча. Дуже зручно, що можна вибрати ті зображення, які потрібні саме вам, але базові комплекти дешевше.
З нових у справі спробувала милі лисички. Малюнки чіткі, яскраві. На розпис пензлем не схожі, але й не потрібно такого ефекту. Досить дрібні; не вистачає деталізації і є вільні края. З іншого боку - підходять навіть коротким нігтикам.
Здивувала непарна кількість однакових малюнків. Як правило, роблю однакові дизайни на обох руках і куди подіти зайве зображення – не знаю.
○ Як кріпити слайдери?
- Зробіть манікюр звичним способом.
- Покрийте нігті базовим та кольоровим покриттям.
- Виріжте слайдер за контуром.
- Помістіть слайдер у воду або на змочений водою ватний диск.
- Відокремте плівку слайдера від паперової підкладки і за допомогою пінцета помістіть на ніготь.
Робота із слайдером не займає багато часу. Це зручний та швидкий спосіб зробити малюнок на нігтях. Красиві зображення гарно виглядають на нігтях!
Коментарі (0)