Pilirina 💛💙

Ставлю на повтор Because It's You Giorgio Armani

Ставлю на повтор  Because It's You Giorgio Armani

Сьогодні просто насолоджувалася цим ароматом. Чи то з жадоби останніх крапель у флаконі, чи з якоїсь ностальжі за безтурботним життям до війни. Бо аромат позитивний, теплий, грайливий. Іноді не розумію як, за буквально місяць-два, я змогла випити 50 міліків.

Жіночий аромат, випущений у 2017, належить до групи квіткові, фруктові. Парфумер - Anne Flipo, автор відомих: L'Interdit Eau de Parfum Givenchy, лініі найвідоміших ароматів Jo Malone ( зокрема , London - малонівська хітяра), новинок La Vie est Belle та Lady Million Paco Rabanne. У неї багато унікальних робіт, рекомендую ознайомитися з її портфоліо, коли буде час. Цікава особистість.

Повернемося до аромату, бо у флаконі лишилося три краплі. Мозок може його призабути після моменту його подорожі до сміттєвого відра.

Скажу одразу - як на мене, аромат не дусі Armani, але він дууууже схожий на один із моїх фаворитів у люксовому сегменті - Mon Paris Yves Saint Laurent. Не знаю хто там кого скопіював, але напрямок той же.

Піраміда:

Верхні ноти: Малина, Лимон та Неролі;

Середня нота: Троянда;

Базові ноти: Ваніль, Мускус та Amberwood.

Це гурманіка. Солодка, грайлива, позитивна, нічого тяжкого, трішки запудрюється у базі. Якісний люкс.

Перетріть малинку з лимончиком, насипте зверху трояндових пелюсточок, присипте трішки ванільною, мускусом та припорошіть деревом ( бо я не дуже розумію як пахне янтар) - вуаля, ось вам і Because.

Мені подобається пудровість у цьому ароматі. Вона звичайна, люксова, but така приємна, шлейфова.

Стійкість - до 3-х годин на холодній шкірі.

На повітрі шикарно розкривається дорогим шлейфом. Чоловікам подобається. Компліментарний.

У мене асоціюється з блондинками.😳

Тож, якщо ви любите пахнути як дівчинка, а не сирий асфальт і вся ця сучасна ніша - аромат ваш.

Думаю, що колись повторю.❤️