Blondie_rs

ColourPop Baby Got Peach 🍑

ColourPop Baby Got Peach 🍑

Привіт-привіт! Що ж, нарешті я зібрала увесь необхідний матеріал для повного щастя... Тобто відгуку!

У Colourpop багато цікавих палеток, але саме про цю я мріяла давно [ще з 2019]. Та лише на початку цього року я закрила давню хотілку. Вона дочекалась літа, щоб продемонструвати свої соковиті кольори і я прийнялась за тестування.

Загалом мені імпонує бренд. У них відносно бюджетні ціни, а якість дуже й дуже хороша. Щодо формул тіней - навіть якщо рефіли й суховаті, це не буде означати, що тушовки будуть такі собі. Я не подружилась із Деноною (обирала найбільш дивні палітри не для щоденного використання, які ще й виявились несамостійними), трішки воюю з Soft Glam від Анастасії, а також давно попрощалась із Morphe X James Charles. А з ColourPop у мене також було не все гладко спочатку. Я не приборкала чорно-сіру палетку Smoke Show (або Blowin' Smoke зараз) та холодну снігову Elsa. Але згодом покращила свої навики в макіяжах і спробувала ще раз доєднати до колекції тіні бренду Колорпоп.

Вже більше року із задоволенням користуюсь 12-кою Off Melrose, зараз протестувала Baby Got Peach, а також очікую ще одну 9-ку!

Що ж, такий цікавий пролог получився, а тепер переходимо безпосередньо до цієї палетки. Що ж у нас там за персикова манія?🍑🍑🍑

Оформлення типове для ColourPop: картонна коробочка, пластикова палетка з дзеркалом та рефіли на магнітній основі, які можна витягати та міняти місцями.

Спочатку я налякалась сухості матових. Але потім згадала, що і в Anastasia Beverly Hills такі ж пустельні текстури. Тож, це рідко показник якості, і в тушовках дуже часто себе краще показують власне сухі. Єдиний рефіл, який нагадав мені, що це Колорпоп - Half Baked [кремово-пудровий матовий відтінок, найтемніший в даній палітрі]. Усі решта - Darlin' [світлий тушовочний, який виявився не бежевим, а трішки ближче до персика, хник. То я така порцелянова, чи що], Perky [ледь морквяно-цегельний], Centerfold [світлий персик] та Okurr [насичений темнуватий помаранчевий] - сухенькі.

Щодо шиммерів - Get Even, Ready or Yacht - типові колорпопівські кремово-пудрові текстури. А ось Glaze it мене вбив своєю тугістю. Зустрічаю таке вперше в даному бренді, але добре, що відтінок не надто мені подобається. В Худі пастель був схожий "сюрприз" сухості, тож я вирішила це питання одною капелькою дюралайну, який тут же перетворив затертий сухий рефіл у чудову намазку на очі з суперстійкістю.

Але, так можу казати я - яка має ці всі капельки, дюралайни, приколюшки. Я не розгублюсь і зможу викрутитись. А як би в такій ситуації поступив інший покупець, який придбав палітру для щоденного користування? А тут щось пішло не так. В любому випадку я хочу купити палетку і "не бавитись". Ви розумієте, про що я. Тіні мусять працювати добре на консилері. А не докупляти до них 10 баз, два клеї та літр дюралайну.

Ну і гість програми - пресований гліттер Hungry Ghost. Я колись хотіла його купити окремо в більшому об'ємі. Але оскільки це не на кожен день - то й такий маленький формат цілком мене задовільняє. Звичайно ж, це не такий небезпечний гліттер, як у Революшн. По-перше, він більш еластичний та має неоднорідний розмір блискучок. Є й побільші, є й поменші. По-друге - він має прилипаючу базу, тож не буде злітати з того місця, куди ви його "причепили". Перелив описати важко - він має велику градацію кольорів. Я зловила і блакитний, і фіолетовий, і персиковий, і золотий з рожевим... Одним словом, це кайф, який все одно краще знімати скотчем. Бо розтирається по всьому обличчю і можна довго ходити та блистіти 😁

Пряме світло від вікна та бокове

На сонці та при штучному освітленні - лампочки в кімнаті

Получилась відмінна тушовка, тож Glaze It - найтугіший шиммер, я приборкаю все ж дюралайном. Бо це не діло затиратись та не набиратись.

З пігментацію решти відтінків - все чудово, без претензій.

Тут, здається, слова зайві, адже стрілки - завжди вирішують всі питання 🤌🏻

Ну і символічно додала олівчик Be Bold 203 від ColourIntense 😊

В даному макіяжі захотілось зробити тінь світлим коричневим відтінком та легку стрілку чорними тінями.Обожнюю контраст чорного з помаранчевим!

Що ж, тестування у мене було насиченим та принесло більше приємних вражень. Справа в тому, що на диво - персикові кольори мені йдуть. І не виглядають так дико, як червоні чи навіть рожеві.

Якщо закрити очі на ось цей невдалий шиммер, то палетка цілком пристойна. Єдине що - одноманітна. Слід врахувати, що і випуск доволі старий, на днях чекаю палетку з нових партій та більш цікавою кольоровою історією.

В даній палетці мені явно не вистачає якогось одного холодного відтінку, світлюсінього шиммеру для куточку ока (бо Ready or Yacht все ж жовтить мене) та одного темного коричневого/чорного для хорошого затемнення. Тому, вона маловаріативна, як і в градації кольорів. Проте, завдяки своїх відмінній тушовці вона не може не тішити макіяжами в стилі фанти 😁

На літо - відмінний варінт. Ну і давня хотілка закрита - дитина задоволена 😆 Я все ж хотіла той персик і пресований гліттер!