Класний, ні, навіть чудовий блиск, який визвав сильно суперечливі емоції
Maybelline Lifter Gloss
Привіт, красуні
Мейбелін завжди могли робити круті продукти для губ. Для мене - це візитна картка бренду.
Я досі пам'ятаю рекламу давнього блиску Watershine, і девіз: "Всі в захваті від тебе, а ти від Мейбеліііін":-)
Став лайк, якщо також проспівала ці рядки в голові:-) Жартую.
А якщо серйозно, в мене були майже всі помади та блиски для губ від них, і я не пам'ятаю, щоб мене щось засмучувало.
Та сьогодні, я розповім про досить хайповий блиск, який, свого часу, назвали повним аналогом блиску від Fenty Beauty у віддінку Fussy - Maybelline Lifter Gloss у віддінку 003 Moon.
Незважаючи на те, що у тюбику, він здається дуже теплим, насправді він напівпрозорий, нюдовий та універсальний.
А як же він сяє, особливо на сонці! Це вау!
Як зараз модно, блиск має велитеньский спонж.
Чесно кажучи, на зручність нанесення це ніяк не впливає, я можу і маленьким нанести, єдине, що на нього набирається досить багато продукту.
Із-за цього і розхід блиску досить помітний, тобто за місяць-два, 5,4 мл продукту закінчити абсолютно реально
На губах він виглядає дуже красиво. За рахунок блискіток, які до речі не відчуваються, візуально створюється об'єм на вустах.
А тепер поговоримо про ті нюанси, після яких, повторна покупка не трапилась.
По-перше, блиск має дуже щільну текстуру, і якщо нанести більш товстим шаром, він обов'язково затече в рот.
По-друге, він дуже солодко пахне. Настільки солодко, що аж приторно.
І в-третє, блиск залишає присмак на губах, який мені не приємний.
Тут я його нанесла поверх рожевого олівця.
Блиск має нормальну стійкість (годину-дві), та непогані доглядові властивості. Після нього, губи дуже м'які.
Ну і наостанок скажу, цей блиск мав би стати моїм фаворитом, бо має класний віддінок, і він гарно лежить на губах, але надто солодку віддушку та присмак, я його не пробачила.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)