Alina_Demchenko

MYCHOICE PALETTE VIVA A VIVA від Wibo

MYCHOICE PALETTE VIVA A VIVA від Wibo
MYCHOICE PALETTE VIVA A VIVA від Wibo

Що ж, один із варіантів що б не покупати окремо органайзер - можно купити готову палетку, а вже потім замінити рефіли. Є палетки з пудрою, хайлайтером, а є готові з тінями. Це одна з тих, що живе в моєму туалетному столику.

Це була максимально неочікуванна покупка, але в мене майже все з декоративки - неочікуванні)

В палетці 4 рефіли, в кожному із яких тіні. На обороті палетки - є назви рефілів, у випадку коли у вас закінчиться один з них, а він вам дуже содобався ( так доречі рефіл під номер 01 Allure - в мене є окремо, і я дуже часто беру його з собою у подорожі).

Палетка така як і інші: має дзеркало і зроблена так, що б можно було міняти самі рефіли. Пластик доволі якісний.

MYCHOICE PALETTE VIVA A VIVA від Wibo
MYCHOICE PALETTE VIVA A VIVA від Wibo

Текстура і пігментація у всіх тіней - різна. Одні шимери маслянисті, інші - сухі. Так і з матовими відтінками. Одні наче димка, інші супер пігментовані. Але це нікого не здивує )

Трохи дивний останній рефіл - точніше його кольорова гама)) Майже всі відтінки палетки для повсякденного макіяжу , а тут хоп - і яскравий вибух відтінків.

Якщо брати загалом - пігментація доволі непогано. Але деякі відтінки пилять, якщо наносити пензлем. Тому з цією палеткою краще робити макіяж очей , до основного.

Обов'язково зроблю невелички допис з фотографіями цих відтінків саме на очах, бо в цей раз мої очі були червоними через поганий сон)))

Якщо в когось є палетки від цього бренду - цікаво було б почитати ваші відгуки.