katebondarrrenko

Фаворити серед косметики за червень

Фаворити серед косметики за червень
Фаворити серед косметики за червень
Фаворити серед косметики за червень

(Вимушений перезалив, дуже вибачаюсь).

Зараз розповім, які продукти надійно закріпилися у моїй б'юті рутині у червні.
1. Розпочну з рідкої тональної основи Eveline Cosmetics Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation. Хоча літом хочеться мінімум макіяжу, у мене випав досить активний місяць, я часто виходила "в люди", тому хотілось виглядати на максимум. Надійна, стійка, не окислюється, не підкреслює недоліки шкіри, а навпаки чудово їх маскує. Має приємний оксамитовий фініш. Класно матує, мені як власниці жирної шкіри як раз підходить. Але тим, у кого ж шкіра суха, може не підійти. Маю відтінок 010 - Light Beige, влітку він мені ідеально підходить, а ось взимку обираю 05 - Ivory - більше пасує "білосніжкам".
2. Не менш важливим етапом є контурування, хайлайтер, бронзер, рум'яна. У цьому випадку в нагоді стане компактна, невелика палетка від LN Pro 4 Steps Contour, у якій є все, що необхідно. У мене відтінок 101 - нейтральний холодний. Контур не пильний, прохолодний, лягає рівномірно, без плям. Хайлайнер делікатний, не підкреслює текстуру та не вибілює. Рум'яна та бронзер мені подобається менше, вони більш пильні, мають насичений колір, тому потрібно обережно наносити. В цілому, хороша палетка, дуже бюджетна та компактна.
Писала детальніший огляд, можна прочитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/8289/.
3. У червні я придбала одну свою "хотілку" - це Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 10 - Lippy. Як же мені сподобався цей колір! Такий дорогий, цікавий, ніби червоно-коричневий, незвичайний, чудово доповнює будь-який образ. Фініш приємний, вініловий, помада не липне, не сушить губи. Більш детально описала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/13601/. Можна подивитись, як вона виглядає на губах.
4. Ще один продукт для губ - Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 105 - On The Grind. Це коричнево-рожевий, темненький нюд. Помада у дуже зручному форматі, типу як олівець, має матовий фініш, але не сушить. Досить приємна та комфортна.
5. Як же забути за відомі блиски для губ Maybelline New York Lifter Gloss. У червні, я щось дуже полюбила червоно-коричневі відтінки, тому часто рука тянулась до відтінку 16 - Rust. Він досить схожий за кольором на Lippy, так само пахне солодкими цукерками. Але блиск має золотисті блискітки, цікаво мерехтить на сонці. Не тіче, не сушить, на губах відчувається комфортно, не липко. Писала про ці блиски тут, можна глянути фото: https://club.makeup.com.ua/post/8349/.
6. Завершити будь-який образ завди домопоже приємний аромат, тут мені став у нагоді парфумований міст для тіла з феромонами з лінійки "Rose Wine". У червні мене тянуло на квіткові, солодкі аромати, легкі та спокусливі. Міст не дуже стійкий, але я часто брала його з собою, тому з легкістю могла оновити за необхідності.

Отже, у червні мені полюбилися червоні, коричневі відтінки, акцент на губи, хороший тон та пропрацьований контуринг, квіткові пармуми. Побачимо, що буде у липні...)

Фаворити серед косметики за червень