Я зал ежна від тонального крему🫣частина 1.
Мій експеримент «тиждень без тонального крему та консилеру»🤗
Я завжди дуже любила фарбуватися,ще з шкільних часів мені дуже подобалося ходити кожен день з макіяжем.Для мене завжди в макіяжі головним був тон шкіри.Я маю доволі нормальну шкіру,звичайно бувають і висипи, і почервоніння,але здебільшого тон шкіри та стан доволі непогані.Але чомусь саме останні місяці я стала помічати,що я почала настільки неуявляти своє життя без тонального крему ,що навіть знаючи ,що я буду проводити цілий день вдома чи коли шкіра в хорошому стані- все одно його наношу.
Зараз літо,шалена спека і шкірі тяжко з тональним кремом, навіть найлегшим,то я вирішила провести тиждень без використання тонального крему та консилеру,з метою позбутися від цієї звички постійно гнатися за ідеальним тоном шкіри за допомогою косметики.
Подивимося як легко чи нелегко мені це вдасться.10 липня я обов'язково зроблю другу частину зі своїми спостереженнями ,щодо стану шкіри,моїми відчуттями і результатами експерименту.
*Останні дні моя шкіра не в найкращому стані(не через косметику),тому цей мій експеримент без використання тону може спрацювати не тільки домогаючи мені позбутися від звички використання та ще і вплинути безпосередньо на загальний стан шкіри і додати мені більше впевненості та прийняття себе з усіма недоліками.
*дуже хотілось би ,щоб можливо і Ви поділилися своєю історією чи своїми думками про подібні "залежності" в макіяжі.
Коментарі (0)