Yuriivna

"Смачний" аромат для чоловіків

"Смачний" аромат для чоловіків

На фото мініатюрка даних парфумів.Я обрала саме цей варіант не вслліпу,а довго шукала саме гарний свіжий аромат,який би сподобався.Обирала парфюм на подарунок коханій людині.Перший раз подарувала цей аромат на День Закоханих,тоді я ще не знала який аромат саме подобається хлопцю,а спитати не могла,бо одразу стало зрозуміло,що планую дарувати.Тому,витратила чимало часу на пошуки приємного аромату,який би ну точно сподобався.Читала та дивилась різні огляди на чоловічі духи.Потім вже в магазині спитала про них та почала винюхувати,те це чи ні.Згодом,подарувавши парфум,затамувала подих,сподобається чи ні.Хлопець був у захваті,з полегшенням видихнула,бо вгадала)Згодом,собі замовила мініатюру жіночих парфумів та придбала звичайно ж,знайомий мені вже чоловічий Versace Man Eau Fraiche.

• Як можу описати аромат?
  • Свіжий,ноти лимону відчуваються на першому місці
  • Згодом відкривається бергамот та шалфей,м'якість та прохолода гармонійно поєднується між собою
  • Аромат універсальний,тобто його можно і на звичайну прогулянку,і на важливу робочу зустріч
  • Тандем водяних та древесних нот,композиція дуже цікава(кислинка+свіжіть+м'якість+на кінцевих нотах трохи терпкості,але тут вона вдала та в міру)

Тому від себе можу рекомендувати цей аромат.Він запам'ятовується та має дуже сбалансовану палітру нот.Тут наче і багато всього,але кожна нота допонює іншу,розкривається та не заважає іншим нотам.Це реально гармонійний тандем.

10/10