wowmom

Сяюча новинка від Eveline - тональний крем з вітаміном С. Продовження лінійки Wonder Match

Сяюча новинка від Eveline - тональний крем з вітаміном С. Продовження лінійки Wonder Match

Привіт, красуні!

Значить, шукала я якийсь тональний крем на теплий період часу.

Хотілось спробувати щось новеньке, не заїжджене, і цікаве.

Я знаю, що Eveline, в принципі, випускає досить непогані тональні основи, і вирішила спробувати їх новинку - сяючий тональний крем з сяючим фінішем, вітаміном С та захистом від сонця SPF 20.

В лінійці Wonder Match вже є тональний крем, але з матовим фінішем. Він непоганий, але для моєї сухої шкіри не дуже підходить, тому сяюча версія, по ідеї, повинна підходити ідеально.

До того ж матовий фініш мені зовсім не довподоби.

Окремий плюс - за упаковку, яка зроблена із товстого матового скла. Кришка також матова, рожевого кольору (у попередній версії, вона чорна). Дозатор зручний, та видає потрібну кількість продукту.

Тримати і руках тональний крем дуже приємно, і навіть не скажеш, що це масс-маркет.

Наскільки я зрозуміла, у Wonder Match Lumi немає темних віддінків для засмаглої шкіри в лінійці, адже мій віддінок 15 - досить світлий.

А це третій віддінок із чотирьох існуючих, на хвилиночку.

У нього красивий нейтральний підтон, тому без жовтизни, або рожевинки.

Крем має середню щільність, та приємну косметичну віддушку, яка мене, дякувати виробнику, не дратує.

Так виглядає моя шкіра без тонального крему, і без фільтрів. Як раз залишився слід від маленького прищіка на щоці.

Невеличка пігментація, та неоднорідний тон шкіри - це те, що хочеться скоригувати.

Тональний крем я наношу пензлем, і він для цього добре підходить: не полосить, лягає рівномірно.

Покриття середнє, бо він класно вирівнює тон обличчя, та приховує недоліки.

Та він настільки легкий, що на обличчі не відчувається.

Мені, наприклад, результат, дуже сподобався.

До речі, обличчя не блищить, як жирний блин, воно просто красиво підсвічене.

Ось так виглядає повний макіяж. Тон закріпила пудрою.

Стійкість дуже-дуже класна.

Він витримує цілий робочий день, плямами не злазить, на телефоні майже не відбивається.

100% пережив 30 градусну спеку, і обличчя виглядало гарно.

Змиваю його міцеляркою+гелем для вмивання, негативних реакцій з боку шкіри не виявила.

Тому я сміливо раджу спробувати Eveline Wonder Match Lumi Foundation тим, хто любить сяючий натуральний фініш, хто не любить щільні замазки, і хто має суху шкіру.

Тональний крем заслуговує уваги!

Дякую 😘

05 липня, 2023
wowmom
05 липня, 2023