Iryna Koval

Benefit 24-HR Brow Setter

Benefit 24-HR Brow Setter
Benefit 24-HR Brow Setter

Benefit 24-HR Brow Setter довгий час був у моєму wishlist, нарешті я його придбала і вже готова поділитися своїм враженням)

Дизайн benefit дійсно не дасть пройти повз. Красива фігурна баночка, яку дуже приємно мати у своїй косметичці. Але через таке пакування не видно скільки продукту використано, для мене це мінус, хоча не критичний.

Щіточка силіконова, із різним розміром щетинок, схожа на щіточку від туші. У використанні зручна, але потрібно час, щоб звикнути до неї.

Що стосується самого продукту, його формула просто чудова! Гель має легку текстуру, яка не склеює волоски брів і не залишає відчуття липкості. Не залишає білих слідів. Я наношу його за допомогою вбудованої щіточки, вона дозволяє рівномірно розподілити гель. Також можна використовувати його після нанесення інших продуктів для брів, щоб закріпити їх і забезпечити додаткову фіксацію.

Відтінок прозорий, підійде усім. Окрім цього, Benefit 24-HR Brow Setter додає невеликий об'єм і фактурність брівкам, що робить їх більш виразними.

Один з найбільших плюсів цього продукту - його тривалість. Гель дійсно тримається на моїх брівках протягом усього дня без будь-яких проблем.

Загалом, я задоволена продуктом Benefit 24-HR Brow Setter. Він дійсно робить свою роботу - фіксує брівки протягом усього дня, додає об'єм і виглядає природно.

Але нічого надзвичайного від цього продукту не слід очікувати, на ринку є багато бюджетніших гелів для фіксації брів, які справляються не гріше за benefit.