ksnklb

Порожні баночки 🧴🫧

Порожні баночки 🧴🫧

Розпочнемо з великої пляшки Pantene, попередній відгук тут: https://club.makeup.com.ua/post/8399/

Це також був не мій шампунь, але я теж часто ним користувалась) Він дає швидкий ефект розкішного, прямого та блискучого волосся, але підсушує його.

Шампунь від Garnier з ароматом кавуна, допис про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/9638/

Він був класний, для здорового волосся це хороший базовий шампунь з приємним ароматом.

Кондиціонер від Kallos, допис про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/7275/

Дівчат, ну це любов) Напевне чи не єдиний вдалий засіб для волосся від цього бренду, що мені попадався) Це незмивний засіб, що робить кінці слухняними, гладенькими та розсипчастими. Термін придатності у нього рік, в мене якраз закінчився коли вже мав вийти термін. Наразі хочу спробувати інші кондиціонери для волосся, але цей засіб точно планую повторити.

Гель для душу від Tesori d´Oriente, аромат Persian Dream це було просто щось 😍 допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/11021/

Аромат неймовірний, залишається надовго і все було б класно, але є АЛЕ: великий розхід через рідку консистенцію засобу, плюс кришечка у нього важко закривається, тому засобу завжди текло більше ніж треба, і навіть коли я намагалась закрити кришечку, трішки витікало. Тому візьміть для уваги це)

Гель з вітаміном C для обличчя від Garnier, допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/9723/

Коли тільки почала користуватись, у той момент потрібен був інший засіб для обличчя, хоча ефект був помітний. Віддала його мамі, у неї стала світліша шкіра на обличчі, зникли деякі пігментні плями, тому їй дуже сподобався. Я ж використовувала його вже декілька разів влітку, адже він давав хороший освіжаючий ефект, що мені тоді було потрібно. І дійсно, для літа хороший гель)

І, звісно, дуже класний тонік від Bіelenda, допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/6692/

Влітку ним користувалась дуже активно, він дійсно зволожує та освіжає, як на свою ціну це хороший варіант. Також хочу його колись повторити, але перед цим спробувати щось нове))

Тепер час на шопінг та за новими засобами😉