YuliHrytskoff

Ідеальний рожево-бежевий нюд і таке неідеальне покриття...

Ідеальний рожево-бежевий нюд і таке неідеальне покриття...
Ідеальний рожево-бежевий нюд і таке неідеальне покриття...

Я дуже велика шанувальниця гелевих олівців для очей - вони мають просто неймовірну стійкість і можуть залишатися практично в первозданному стані цілий день, не відбиваючись і не розмазуючись. А коли я побачила у продажу гелеві олівці для губ від Lamel і ще прочитавши стільки захоплених відгуків про них, вирішила прикупити такий і собі 😁 А в сьогоднішньому своєму відгуку я поділюся з вами враженнями від використання Стійкого олівця для губ Lamel Professional Long Lasting Gel Liner у відтінку 405.

Спочатку олівець був запакований у слюду, яку, до речі, було досить важко зняти. Навколо олівця поверх слюди була наклеєна інформаційна етикетка з необхідними споживачеві відомостями.

Корпус самого олівця красивого білого кольору, виготовлений із пластику. На лицьовій стороні олівця можна прочитати назву бренду та серії олівця, а на обороті – стандартну інформацію від виробника.

На корпус олівця нанесений свотч відтінку, що дублює колір грифеля.

Олівець закривається білою пластиковою кришечкою, яка заходить на корпус досить щільно, у мене в косметичці олівець самостійно жодного разу не відкрився.

Об'єм олівця – 1,7 г – негусто, звичайно. Так як олівець гелевий - розхід в нього досить великий.

Склад в олівця, звичайно, не найбезпечніший і натуральністю не відрізняється. Але за таку ціну це не дивно!

Консистенція в олівця гелева, грифель дуже м'який і податливий - промальовувати лінії ним легко. За рахунок своєї м'якості грифель не травмує шкіру і не подразнює її.

Щільність в олівця дуже висока! Грифель малює чітку, насичену лінію з першого разу, зовсім не вимагаючи нашарування.

Запах у засобу стандартний косметичний, такий, як і у більшості олівців. На губах практично не відчувається.

Тепер щодо нанесення. І тут, мабуть, головний мінус! По-перше, тільки трохи вийшовши за природний контур губ (ну хочеться ж побільше, та попухкіше😄) - олівець стає дуже помітним; по-друге, олівець дуже сильно підкреслює рельєф губ, виділяючи кожну складочку; і по-третє, в більшості випадків по контуру лягає з грудочками (хоча при фарбуванні всього об'єму губ такого практично ніколи не буває).

Особисто у мене олівець губи практично не сушить, та й взагалі відчувається досить комфортно, роблячи майже невагоме, хоч і щільне покриття.


Стійкість у олівця, звичайно, дуже класна! Але тут є нюанси. Після нанесення олівець схоплюється буквально до двох хвилин, після цього не розмазується і не відбивається - ні на посуді, ні на зубах, ні на шкірі. Якщо наносити олівець соло в якості помади - то триматиметься він приблизно до п'яти годин, переживе легкий нежирний перекус і каву/чай. Після обіду ж сходитиме, починаючи від слизової оболонки.

Також добре олівець триматиметься, якщо наносити його як контур для матової нежирної сухої помади. А от якщо нанести його як контур для кольорового бальзаму для губ, або блиску (тобто будь-якої помади з жирненькою текстурою), то стійкість зовсім інша - 1,5 години - це максимум... Та й з олівцем блиск у мене трохи розтікається за контури губ.

Демакіяж. Простою водою олівець змити майже неможливо! Від води олівець навіть не думає розтиратися.

З міцелярною водою справа трохи краща, але все одно повністю олівець не стирається.

А ось гідрофільною олією олівець змивається з першого разу.

Точиться олівець легко за допомогою звичайної точилки, грифель при цьому не кришиться і не ламається.

У мене олівець у відтінку 405.

Як на мене, то це практично ідеальний рожево-бежевий нюд з холодним підтоном, що підходить для більшості світлих відтінків помад і для дівчат практично всіх кольоротипів.

Щоправда, при фарбуванні ним губ повністю, може проявлятись сірість - це на любителя, звісно...

Дуже ніжно дивиться

Проступає сірість(((

Підбиваючи підсумки, хочу сказати, що даним олівцем я, загалом, задоволена - він має гарний колір і непогану стійкість, та й вартість більш ніж доступна, але через те, що він залишає грудочки, малюючи по контуру, розпливається при нанесенні його з бальзамом, або блиском, а також за ненайкращий склад – любимчиком не став...

А так рекомендую!