YuliHrytskoff

Туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational

Туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational

Туш для вій - це, мабуть, найважливіший засіб у косметичному арсеналі кожної дівчини. Адже навіть якщо немає часу на повноцінний макіяж, варто лише нафарбувати вії тушшю, як обличчя абсолютно видозмінюється: очі стають більш відкритими, а погляд спокусливим і привабливим. Коли мене запитують, яку б туш я порадила, у мене завжди на думку спадає тільки Maybelline New York Lash Sensational - моя улюблена туш, яка має неймовірну якість і дає крутий ефект на віях. Тож, про неї й поговоримо)

Туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational

Мені дуже подобається! Пузатенький перламутрово-рожевий флакон з чорними надписами.

Надписи з часом не стираються, весь час експлуатації туш зберігає свій гарний естетичний вигляд.
Зі зворотного боку флакона є інформація про виробника, спосіб використання та об'єм туші.

Ковпачок в туші зроблений під колір флакона, в руці тримати його зручно. Закручується він на досить довге різьблення, самостійно не відкручується і не дає туші підтікати.

Об'єм туші - 9.5ml. Як на мене, це дуже багато! Адже стандартні флакони більшості тушей мають значно менший об'єм.

Але головне навіть не це! Туш зберігає свою консистенцію і практично не засихає протягом тривалого часу. Справа в тому, що зараз я можу собі дозволити щодня не фарбуватись, відповідно, туш можу довго не використовувати. Але ця туш у мене вже більше року і з нею зовсім нічого не сталось! Вона, як і раніше, добре фарбує вії, не обсипається і майже не засохла. Звісно, ​​вона вже закінчується і стала трішки сухішою. Але у мене такого ще ніколи не було! Зазвичай, довше чотирьох місяців одна й та сама туш у мене не живе, а тут уже більше року! Фантастика! Як на мене, це свідчить про високу якість продукту.

Щіточка у туші силіконова, дуже незвичної форми - трішки вигнута півмісяцем. При чому, ворсинки з одного боку довші, а з іншого - коротші.

Коли я туш тільки купила, мені було дуже незвично, та й незручно, користуватися нею. Але з часом пристосувалась і навчилася. Спочатку я фарбую вії стороною, де ворсинки довгі, просто надаючи їм колір; а потім набираю нову порцію туші і фарбую вії щіточкою тим боком, де ворсинки коротші. Таким чином, я дуже добре прочісую їх і надаю потрібну форму.

Обмежувач може видавати на щіточці трохи зайву кількість туші.

Консистенція в туші досить густа, але розподіляється по віях дуже легко, її з легкістю можна нашарувати.

Запах у продукту косметичний, як на мене, запах туші - це найвідоміший запах серед усіх косметичних продуктів. Після нанесення запах не відчувається.

Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational для мене надзвичайно універсальна! З її допомогою вії:
- дуже добре подовжуються;
- підкручуються;
- набувають дуже гарного об'єму;
- фіксуються у потрібному напрямку.

Туш зовсім не осипається і не розмазується, навіть якщо очі потерти рукою.

При цьому вона дуже стійка - макіяж з нею тримається спокійно цілий день у тому вигляді, в якому я його створила.

Демакіяж безпроблемний - туш з легкістю змивається звичайною міцелярною водою.

У мене туш у відтінку "Black" – класичний чорний колір. Туш абсолютно вугільно-чорна без будь-яких підтонів - сірого чи синього. Ця туш ще є у відтінку "Інтенсивний чорний", але я різниці між класичним варіантом та інтенсивним не побачила, хіба що в ціні...

Ось так мої очі, ну і, власне, вії, виглядають без макіяжу.

Я задоволена тим, що мені дала природа... Вії довші за середні, досить густі, трошки підкручені, доволі темного кольору...

Але з тушшю погляд виходить ще глибшим, а вії довгими та пухнастими.

На фото в каруселі ще кілька варіантів макіяжу, зроблених за допомогою туші.

Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational - це вкрай універсальна та якісна туш, яка має масу плюсів: подовжує, надає об'єму та потрібної форми і тримається на віях до кінця дня. Туш дає чудовий підкручуючий ефект, який довго тримається. Зовсім не примхлива: не розмазується, не осипається і не тече, її можна нашаровувати. Загалом, для мене це один із улюблених косметичних продуктів, який не підведе у потрібний момент.
Однозначно рекомендую!