Мультифункціональна маска для волосся 20-в-1 Matrix Total Results Miracle Creator Multi-Tasking Hair

Мультифункціональна маска для волосся 20-в-1 Matrix Total Results Miracle Creator Multi-Tasking Hair

Основні характеристики маски, які заявлені виробником:

  • Призначена для усіх типів волосся
  • Покращує стан та вигляд волосся за 60 секунд
  • Відновлює, глибоко живить і зміцнює волосся, підсилює блиск, розгладжує, запобігає ламкості волосся.
  • Маска густа, приємно пахне, блідо-рожевого кольору

Спосіб застосування:

Нанести маску на чисте вологе волосся. Розподілити рівномірно та залишити на 60 секунд. Ретельно змити. При потраплянні засобу в очі, негайно промийте їх водою.

Моє волосся густе, не сухе. Я б віднесла його до нормального. Волосся фарбоване 2 місяці тому, фарба ще до кінця не змилась, але блиск уже не той і сиві волосинки видно, скоро буду фарбуватися знову. Довжина по лопатки.

Маску використовувала у парі з шампунем для пошкодженого волосся Matrix Total Results Insta Cure Shampoo https://club.makeup.com.ua/post/13984/

Стік маски 30 мл я використала на 1 раз. Маски на моє волосся було багатувато. В кого волосся коротше, або не густе, маску можна розділити на 2 застосування. Маска добре розподіляється по волоссю, скользить. Добре змивається після.

Волосся стало таким блискучим і гладеньким, наповненим, наче густоти ще більше стало. Але це не пишність, від об"єму, а саме густота волосся. На відео добре видно як волосся прямо сяє. Я таким своє волосся ніколи не бачила, навіть після салону. А ще воно було таким гладеньким і розсипчастим, як наче я його вирівняла прасочкою, хоча сушила тільки феном, без додаткових девайсів. При цьому зберігся об"єм біля коренів.

Маска дала приголомшливий ефект, який зберігся на волоссі до наступного миття. Я такого ефекту не очікувала. Я в захваті.

Рекомендую спробувати! І дякую команді Мейкап за можливість тестування! Обов"язково куплю цю маску ще.