Ksyposhka

Matrix -бюджетна версія Oribe ???🧐

Matrix  -бюджетна версія Oribe ???🧐

Нарешті я дійшла до написання допису про засоби з подарункового боксу😅

Про цей бренд я раніше не чула і якось мені він ніде не потрапляв на очі,тож було дуже цікаво спробувати щось нове.

Почнемо з шампуні.

Matrix Total Results Insta Cure Shampoo для пошкодженого волосся

• Шампунь достатньо густий.
  • Виробник пише що без силіконів ,хз ,я не шарю у складі тож стверджувати не буду.
  • Запах легкий,не нав’язливий ,ніжно фруктовий не хімозний ,більше схожий на парфуми .Хоч аромат і легкий але навіть на наступний день я відчувала його на волоссі.
  • Милиться непогано ,я мила два рази ,до скрипу мені не очистив але після висихання шкіра голови чистенька.
  • Після нього волосся розсипчасте ,більш объемне ,через це виглядає трішки густішим ,і головне, не сушить волосся ,для мого тонкого волосся підійшов👌🏻
  • Шкіра голови після нього у мене почала жирніти під вечір другого дня,але для мене це норма.

Насправді,коли я мила голову мене не покидали відчуття що це Oribe Gold Lust 😅для мене ці засоби ну дуууже схожі .

Текстура ,аромат,ефект -реально ,наче бюджетна версія Oribe.

Якщо ви давно хотіли спробувати щось з Оribe але ціна вас відлякувала або сумнівалися ,краще раджу придивитися до бренду Matrix, для мене різниця між ними тільки одна -ціна , Matrix 300 грн, Oribe 3000тис ,а ефект той самий.

Без лукавства ,шампунь мені сподобалась,в майбутньому придбаю у повному розмірі.

Шампунь 5/5👍🏻

• Консистенція кондиціонера звичайна ,як і у більшості кондиціонерів ,трішки густіша за шампунь .
  • Аромат інший ,різкіший ніж у шампуні але теж не нав’язливий.

З кондиціонером історія інша.

Для мене витрата засобу виходить дуже велика .

І не тому що у мене багато волосся 🥲

Кодиціонер явно не для тонкого волосся ,я нанесла нормальну таку жменю але він наче поглинувся ,потім я нанесла ще таку ж жменю і потім він трішки почав допомагати мені розплутувати волосся ,але все одно воно стало більш грубішим наче кондиціонер підсушив його .

Після кондиціонера розчесати волосся без додаткових засобів не реально.

Для мене він нажаль не підійшов

1/5👎🏼

Виробник пише що маска має 20 властивостей які він вирішив і не писати в описі 😂

З основних властивостей тільки пишуть :посилення блиску, розгладжування, запобігання ламкості волосся та посіченості кінчиків, відновлення еластичності волосся, пом'якшення.

І це усе якщо потримати маску 60 сек 😅

• Констстенція як і у кондиціонера,але трішки рожевого кольору .
  • Аромат легкий більш солодко -фруктовий
  • З нею така ж сама історія як і з кондиціонером ,коли наносиш її на волосся то вона поглинається ним і не зрозуміло чі є вона вгазалі на волоссі чи ні
  • Але вона більш економна у використанні ніж кондиціонер ,бо навіть через те що вона не відчувається на дотик на волоссі маска працює .

Виробник пише що тримати треба 1 хвилину але я тримала більше ,якщо потримати пару хвилин волосся почне легше розплутуватись.

• Після висихання волосся м’яке, легше розчісується але на сухі кінчики вона ніяк не впливає .

Якогось супер єфекту від неї чекати не варто але і не можу сказати що вона погана.

Взагалі єфект у неї як після нормального кондиціонеру не більше.

3/5.

07 липня, 2023
Ksyposhka
07 липня, 2023