Yuriivna 🌸

Цитрусово-морська композиція

Цитрусово-морська композиція

Майже завершила даний аромат.Ось вже і можу поділитися відгуком.

Я не дуже люблю солодкі аромати,для мене більш характерні квіткові,цитрусові,фруктові нотки з кислинкою.Це має бути свіжий аромат,який би добре відчувався,але не був занадто нав'язливим та тяжким для оточуючих.

Avon Perceive Dew як на мене,то не має вікової категорії,аромат є універсальним для кожної дівчини та жінки.

Тип аромату: Морські,Цитрусові.

Початкова нота: Диня,Груша

Нота серця: Фрезія
Кінцева нота: Сандал,Мускус,Амбра

  • Як я відчула цей аромат?

Диня для мене тут ледь помітна.Натомість нота фрезії дуже виразна.Це м'яка свіжість з відтінком цитрусу.І на останіх акордах відчувається сандал та мускус,є трохи терпкості від даних нот,але як вона гарно поєдналась з океанічним бризом,цитрусовим,квітковим та фруктовим шлейфом.Цей аромат про весну,коли тільки-но все розквітає,зеленіє,коли на вулицях міста можно відчути різну палітру ароматів весняних квітів.

Від парфуму майже нічого не залишилось в пляшці,але я обов'язково придбаю незабаром нову.Використовується аромат економно,аромат є стійким,тому немає потреби наносити його дуже багато протягом дня.

P.S. Коли на заміну літному періоду приходить осінь,а цей період асоціюється в мене з помірною прохолодою,теплою ковдрою,дощами.А так,як я люблю теплі пори року,то дуже часто роблю декілька натискать на дозатор парфуму та занурююся у весну,там де тепло,квіти та довкола різноманітність ароматів.

  • У якості альтернативи,пропоную також Вам цей варіант.Для любителів свіжих,квітково-фруктових ароматів,який може також Вам сподобатися https://club.makeup.com.ua/post/8315/