Нарешті я знайшла що щукала. Блиск для губ польського бренду Hean - Hean Glow Star Lip Gloss
Моє нове відкриття ❤️
Нещодавно я відкрила для себе польский бренд Hean. Хорошої якості блиск. Я купувала його як самостійний продукт так і для того щоб наносити поверх помади і робити дзеркальний ефект.
Упакування - склянний флакон з золотою кришкою. Золоте напилення не стирається і не пошкоджується, подряпин з часом не видно. Мені подобається , виглядає не дешево.
Коли береш в руки не має такого відчуття що ти тримаєш копійчаний не якісний товар. Тут такого немає можливо це через те що футляр якісно зроблений та ще й з скла.
Дуже зручний аплікатор та дозатор , видає стільки продукту скільки потрібно. Аплікатор дуже мені сподобався.
Об'єм: 7.5ml.
Країна ТМ: Польща.
Зроблено в: в Польщі.
Колір - відтінок 05 Flirt, напівпрозорий рожевий з красивими дрібненькими шимерними блискітками. Створює на губах дзеркальний ефект .
Виробник пише що блиск створює збільшенню губ, зволожує та захищає від висушування.
Щодо збільшення губ то блиск ледь ледь пекучий і збільшує губи хіба що візуального завдяки зекральному ефекту.
Поки блиск на губах то справді є відчуття зволоження але блиск швидко сходить.
Можу сказати що зволоження є.
Запах - без запаху , або він настільки нейтральний що майже невловимий. Для мене це дуже важливо і величезний плюс.
Текстура - щільна , але завдяки аплікатору лягає тонким шаром. Текстура приємна зволожуюча , навіть ніжна . Блискітки настільки шимерні що на губах їх не відчувається і хрусту блискіток немає.
❤️❤️❤️❤️❤️
На губах він прозорий з легеньким відтінком, а на тих фото де є колір це він поверх помади Estee Lauder. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Переваги :
Без запаху,
Красиве якісне упакування,
Зручний аплікатор та дозатор,
Приємна текстура,
Красивий універсальний напівпрозорий відтінок.
Я купувала даний блиск ще щоб наносити його поверх помади
З цим він справляється на відмінно , помаду не роз'їдає . Створює красивий дзеркальний ефект на фото він поверх помади Estee Lauder 420 відтінок.
Коментарі (0)