YuliHrytskoff

Засіб для росту вій Cherisher Cherish Lash

Засіб для росту вій Cherisher Cherish Lash

Без сумніву, кожна дівчина мріє про довгі, пухнасті та об'ємні вії! Але, на жаль, далеко не кожну з нас природа наділила такою неземною красою... Звичайно, є безліч способів і хитрощів, як зробити красиві вії "з нічого", - це і використання якісних тушей, і нарощування... Але від цього власні вії не стануть кращими, а часом, можна навіть взагалі залишитися без них, наприклад, при дуже довгому нарощуванні, або невдалому ламінуванні...

Раніше я використовувала різні олії, як натуральні, так і покупні косметичні, для зміцнення та росту вій, ефект від цього, безперечно, був, але незначний. Та й взагалі, я не дуже й вірила в різні чудо-засоби, від яких вії можуть значно виростити, вважаючи, що проти природи не попреш... Але відколи я почала користуватися Засобом для росту і зміцнення вій Cherish Lash від Cherisher, моя думка з цього приводу дуже змінилася! А про те, як працює вказаний засіб і яких результатів мені вдалося досягти через 2,5 місяці його регулярного використання, я розповім у своєму відгуку.

Засіб для росту вій Cherisher Cherish Lash

Оформлення дуже вишукане! Засіб для вій приїхав до мене упакованим у фірмову білу коробочку з логотипом, виконаним золотим тисненням.

Засіб для росту вій був спочатку упакований у сріблясту картонну коробочку, обгорнуту в слюду. Сама коробочка - це окрема розмова! Дуже красива! На її лицьовому боці можна прочитати найменування бренду та засобу,а на бічних стінках намальований красивий квітковий принт і приклеєна голограма, яка свідчить про оригінальність продукту.

Усередині коробочки знаходився флакон самого кондиціонера для вій та інструкція щодо його використання.

Флакон сироватки для вій спочатку, як і коробочка, був обернутий в слюду, що гарантує, що до вас її ніхто не відкривав і не тестував. Сам флакон сироватки виготовлений з якісного матеріалу сірого кольору, на лицьовій стороні якого позначається назва засобу та його тип, а на обороті - деякі дані про виробника.

Ковпачок у флаконі циліндричної форми, загвинчується на невелике різьблення. Ковпачок має продовження, яке закінчується м'яким вузьким пензлем, яким дуже зручно розподіляти засіб по лінії росту вій.

Об'єм засобу – всього 3мл. Здавалося б, це дуже мало, але я користуюся сироваткою вже 2,5 місяці щодня, а в ньому ще близько половини засобу залишилося точно! Саме вистачить, щоб підтримувати досягнутий ефект протягом тривалого часу.

Перед тим, як почати користуватися засобом, я детально вивчила його склад, адже він повинен бути абсолютно безпечним і за наявності хоча б одного сумнівного компонента, я б не стала користуватися сироваткою однозначно, адже зір важливіший за будь-які вії! Але склад даного засобу мене цілком і повністю задовольнив, оскільки містить виключно натуральні та безпечні компоненти.

Виходячи з цього, засобом можна абсолютно спокійно користуватися, не побоюючись якихось негативних наслідків! Щоправда, я, як і рекомендує виробник, намагалася наносити засіб виключно на вії, щоб рідина не потрапляла на слизову оку.

Консистенція у засобу досить рідка, але якщо наносити його дозовано – не розтікається.

Колір абсолютно прозорий.

Запаху засіб не має.

Виробник рекомендує використовувати засіб таким чином:

Крок 1: Видаліть макіяж, зніміть контактні лінзи у разі використання. Зачекайте, поки шкіра і вії повністю висохнуть.
Крок 2: За допомогою пензлика акуратно нанесіть кондиціонер Cherish Lash по лінії росту вій. Для оптимального ефекту Вам буде достатньо штрихового руху.

* Для досягнення максимального результату засіб рекомендовано застосовувати один раз на добу, бажано перед сном. Після досягнення бажаного результату (2-2,5 місяці застосування) засіб необхідно застосовувати 2 рази на тиждень для живлення, зміцнення та стабілізації результату.
* Результат залежить від регулярності застосування засобу, а не від частоти та кількості використання.

Я використовувала засіб точно так, як і рекомендує виробник: ретельно знімала макіяж, очищала шкіру і вмивалася, а після, коли шкіра і вії були вже повністю сухими, наносила кондиціонер за допомогою пензлика суто по лінії росту верхніх вій. Вії засобом не заливала, а наносила ту кількість, що була на пензлику - на неї набиралася якраз оптимальна кількість для одного штрихового руху. Проробляла процедуру один раз на добу, переважно на вечір, перед сном, протягом 2,5 місяців.

А зараз, після досягнення чудового результату, наношу засіб двічі на тиждень для його підтримки.

Жодних негативних наслідків кондиціонер для вій у мене не викликав - не було ні алергії, ні свербіння, ні припухлості повік.

А тепер хочу наочно показати, якого результату мені вдалося досягти за вказаний тимчасовий проміжок.

В принципі, я задоволена – природа мене в цьому плані не обділила – вії темні, досить довгі та густі, трошки підкручені. Але, як кажуть, немає межі досконалості)))

Через місяць від початку користування кондиціонером у мене дуже потемнів власний пігмент вій - вони стали ще темнішими, трошки підросли і стали ніби пухнастими, а погляд - більш розкритим.

Ну а через 2,5 місяці вії стали просто довжелезними! Я такого ефекту не очікувала ніяк, але факт залишається фактом! Особливо окремі вії біля зовнішнього куточка ока – ефект просто приголомшливий! А біля внутрішнього куточка ока з'явилося багато зовсім маленьких вій - трохи смішно виглядає, ну та нічого)

Добре ефект видно у колажі

Ну і ось так вії виглядають з тушшю

- став темнішим пігмент вій;
- збільшився об'єм, з'явилося багато нових маленьких вій;
- вії стали набагато довшими;
- ще один плюс засобу - я його наносила на частину брови, де вона у мене трохи "лиса" - я її не перещипала, просто там зроду було дуже мало волосків і я те місце підфарбовувала олівцем. Ви не повірите, але тепер у мене нормальна брова - у тому місці, де я наносила засіб - з'явилося трохи волосків! Фото робити я не стала, тому що у мене не було фото "до", а без нього прикріплювати фото "після", я думаю, просто не має сенсу.

Але я хочу зазначити один нюанс. Якщо повністю перестати користуватися сироваткою для росту вій, з часом війки набудуть свого первозданного природнього вигляду. Це пов'язано із циклічністю зростання волосся на нашому тілі - війки ростуть, потім якийсь час живуть у своїй максимальній довжині і об'ємі, а згодом - випадають. І от нові війки, які у вас виростуть, коли ви вже не будете користуватися сироваткою - будуть вашої традиційної довжини. Тому, якщо ви хочете зберегти досягнутий результат, сироваткою необхідно користуватися регулярно хоча б у підтримуюючій дозі. Що теж не дуже добре...

Підбиваючи підсумки, засіб для росту та зміцнення вій Cherisher Cherish Lash я однозначно рекомендую до покупки! Так, він дорогий, але той результат, який дає засіб, та й цілком натуральний та безпечний склад сповна перекривають його немаленьку вартість! Єдиний мінус - для збереження досягнутого результату сироваткою необхідно буде користуватися практично постійно...