Yuriivna

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Всіх вітаю з новим челенджем від Makeup!

Літня пора для мене одна з найулюбленіших,хоча я не фанат адської спеки.Мені до вподоби коли не сильна спека на вулиці та є доволі відчутний вітерець.Нажаль,погода майже ніколи не співпадає з моїми очікуваннями,а літо цього року мабуть одне з самих найспекотніших,бо позначка сягає 42 градусів.Тож не маючи можливості змінити ситуацію-змінюю своє ставлення до неї та напишу свої топ 5 лайфхаків,або мої б'юті звички,які допомагають.

  1. Почну з води.Ні для кого не секрет,що потрібно пити багато води.Це корисно не тільки в спеку,а й в цілому для організму у будь яку пору року,адже це дуже добре розганяє метоболізм.Але моя порада заключається в тому,що не потрібно пити холодну воду та великими порціями.Адже це може навіть нашкодити та спровокувати рясне потовиділення,що явно не позитивно вплине на Ваш б'юті-образ.Рекомендую пити воду кімнатної температури,адже вона краще засвоюється організмом та скоріше втамує Вашу спрагу,хоча і мабуть не принесе такого задоволення як прохолодна.П'ємо невеликими порціями.Також зверніть свою увагу на зелений чай або чай "Каркаде".
  2. Влітку відмовляюсь від плотних текстур тональних кремів.Для мене більш актуально зовсім не наносити їх,або якщо йду як то кажуть "в люди" і без макіяжу зовсім ніяк,то використовую bb або cc крем,а також використовую мінеральну,прозору,розсипчасту,матуючу пудру.Можно звичайно застосувати матуючі серветки,але особисто мені вони не дуже допомагають.
  • Пудру я обрала від Eveline,про неї можно почитати ось тут https://club.makeup.com.ua/post/8292/
  • Для себе я обрала сс-крем від Lumene,він має невагоме легке покриття,вирівнює тон обличчя та має SPF 20.Детальніше про нього ось тут https://club.makeup.com.ua/post/9760/

3. Маю чутливу до сонця світлу шкіру,тому вийти без захисту не можу дозволити собі.Особливо якщо маю відкрити ділянки шкіри(плечі,руки,спина,ноги) обо'вязково перед виходом наношу SPF крем.У моєму випадку це він https://club.makeup.com.ua/post/11428/.В ньому я впевненна та він підходить для всієї родини.Також відносно не дорогий,що теж важливо.

4. Ох,напевно кожна з нас зтикається з такою проблемою як сильне потовиділення на стопах.Звичайно,можно носити відкрите взуття,але особисто мені це не допомагає.Через деякий час,помічаю як вже ковзаю у своїх босоніжках,наче я на ковзанках.Я вже не кажу про ситуації,коли потрібно бути у кросівках,або в іншому закритому взутті.Тут на допомогу мені приходить спрей для ніг,проте і він інколи мене підводить.Тоді я використовую присипку для ніг,перед цим промиваю стопи прохолодною водою з милом,і тільки на суху шкіру наношу присипку,також можно використати дитячу присипку(тальк).

5. Щоб поговорити про останній лайфхак,треба перенестись у вечірній час.Ну і звичайно влітку,у вечірній час багато літає наших "друзів-кровосісь".Здогадались про кого я?Комарі,ох вони співають вечірні серенади,краще будь-якого залицяльника під Вашим вікном.Я не можу не чесати той укус,мені треба обов'язково його розчесати на всю руку.Тут на допомогу приходить крем,але якщо його немає,то що робити?Так от,я використовую звичайне мило.Мило!Намилюю гарненько той укус разів так 3-4,та змиваю водою,можно прохолодною,навіть краще буде.Що отримую?Через хвилин так 2-3 зуд зменьшується,потім зовсім зникає,а на ранок я маю невелику цятку від укусу,але набряку немає,що естетично не так кидається в очі.