#summermakeupclub
Цю тему варто почати з того, що я обожнюю спеку🫣. Я, напевно, така одна на мільйон, але я страшенно люблю, коли на вулиці + 30 або вище. Я тоді, як « риба в воді»😂.
Та мій догляд літом відрізняється від іншої пори року. Якщо осінь- зима це кислоти, то літо- ретельне очищення і зволоження.
Та в мене теж є декілька класних бʼюті процедур, які краще працюють на шкірі в жару.
1). Тональний чи ВВ в спеку я наношу тільки вологим спонжем, але змоченим термальною водою. Так значно краще тримається тон, не розтікається.
Найкращий спонж мені Imagic. Він бюджетний, гарно тушує тональний, класно миється.
2). Нікуди без spf…я користуюся ним цілий рік, проте літом більше і частіше наношу.
Зараз мені дуже подобається Beauty of Joseon. Він ідеальний: не вибілює, не лягає маскою, не жирнить шкіру.
Для тіла беру Alverde. Він натуральний, без шкідливих фільтрів.
3). Ретельне очищення шкіри.
Літом я використовую різні скраби. В мене жирна шкіра, тому це необхідна умова догляду для мене.
Недавно відкрила для себе пілінг Tolpa. Рим треба користуватис --2 рази в тиждень, але я беру 3. Мені він підходить ідеально, класно очищає шкіру.
І теж користуюся зранку гелем Comex. Він з евкаліптом, тому класно освіжає і бадьорить. Повністю натуральний склад, бюджетна ціна. Для ранку те, що треба.
4). Догляд за тілом
Особливо для мене це важливо, так як я кожен день 20 хв роблю різні фітнес-вправи.
Сюди входить антицелюлітний гель з охолоджуючим ефектом. Для мене це супер класне відкриття. Намастилася ним і пішла тренуватися. Ефект прохолоди є... не довго, десь хвилин 5...але так значно краще і легше. І він практично натуральний і безпечний.
І антиперспіранти. Зараз користуюся Crystal (він без запаху, гарно виконує свої функції, не викликає подразнення) і Garnier з боксу ( мені він теж ідеально зайшов, і дуже класний запах👌).