Христина 🌺

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Та мій догляд літом відрізняється від іншої пори року. Якщо осінь- зима це кислоти, то літо- ретельне очищення і зволоження.

Та в мене теж є декілька класних бʼюті процедур, які краще працюють на шкірі в жару.

1). Тональний чи ВВ в спеку я наношу тільки вологим спонжем, але змоченим термальною водою. Так значно краще тримається тон, не розтікається.

Найкращий спонж мені Imagic. Він бюджетний, гарно тушує тональний, класно миється.

#summermakeupclub

Зараз мені дуже подобається Beauty of Joseon. Він ідеальний: не вибілює, не лягає маскою, не жирнить шкіру.

Для тіла беру Alverde. Він натуральний, без шкідливих фільтрів.

Літом я використовую різні скраби. В мене жирна шкіра, тому це необхідна умова догляду для мене.

Недавно відкрила для себе пілінг Tolpa. Рим треба користуватис --2 рази в тиждень, але я беру 3. Мені він підходить ідеально, класно очищає шкіру.

І теж користуюся зранку гелем Comex. Він з евкаліптом, тому класно освіжає і бадьорить. Повністю натуральний склад, бюджетна ціна. Для ранку те, що треба.

Особливо для мене це важливо, так як я кожен день 20 хв роблю різні фітнес-вправи.

Сюди входить антицелюлітний гель з охолоджуючим ефектом. Для мене це супер класне відкриття. Намастилася ним і пішла тренуватися. Ефект прохолоди є... не довго, десь хвилин 5...але так значно краще і легше. І він практично натуральний і безпечний.

І антиперспіранти. Зараз користуюся Crystal (він без запаху, гарно виконує свої функції, не викликає подразнення) і Garnier з боксу ( мені він теж ідеально зайшов, і дуже класний запах👌).

Недавно прочитала, що варто хоча б раз в тиждень використовувати глибоко очищуючий шампунь. Я голову мию 3 рази в тиждень.

Купила собі шампунь для ретельного очищення ( допис буде потім, бо це дійсно варте уваги). Голову мию, як і мила, але ефект видно зразу...волосся таке...навіть не знаю, як описати, Такий лайфхак дійсно працюючий, єдине не знаю, чому не робила так раніше🤷🏻‍♀️.

Я люблю ходити з розпущеним волоссям, але в спеку так не дуже походиш...тому купила Invisibobble. Це реально круті резинки, які не заломлюють волосся, гарно тримають зачіску, повністю виправдовують свою ціну. І щітка Tangle Teezer теж. Волосся так легко ще ніколи не розчісувалось🤗.