Kate_Beauty

Б'юті-лайфхаки #summermakeupclub

Б'юті-лайфхаки #summermakeupclub

Літні б'юті-лайфхаки🌞:
Літо, ніжність, сукні, й мої натерті ляшки. Це завжди була моя проблема номер один. Тому дитяча присипка приходить мені на допомогу.(це не прям б'юті-лайфхак, але все ж вирішила його включити до списку);

Роблю макіяж з дуже легеньким покриттям або взагалі без тональної основи. Адже влітку хочеться легкості та свіжості;

Раніше я не знала, що губи можуть обгоріти на сонці. Але в тому році відчула це на собі, тому зараз використовую бальзам для губ з SPF50 ;

У мене довге, густе та пухнасте волосся. Тому влітку я роблю зібрані зачіски. Й мій мастхев- це крабик(заколка) для волосся.

Використовую сонцезахисний крем з SPF50. Але тут є свої нюанси, адже для мене важливо, щоб крем не обтяжував обличчя, захищав, й щоб обличчя не виглядало, як млинець. Тому, моїм фаворитом став сонцезахист InJoy.

🌞Використовую прозорі пластирі. Влітку, я дуже часто натираю мозолі на ногах, й потім ледве ходжу. Раніше клеїла звичайні пластирі, але їх дуже видно, тому мені це не подобалось. Але тепер знайшла ідеальний для себе варіант-прозорі пластирі.
🌞 Закріплюю сонцезахисний крем пудрою для обличчя (зовсім трішки). Завдяки цьому лайфхаку обличчя виглядає дуже класно та без почервонінь.Й тональну основу не треба використовувати та перевантажувати шкіру обличчя.

10 липня, 2023
Kate_Beauty
10 липня, 2023