Kate_Beauty

Б'юті-лайфхаки від Каті😅 #summermakeupclub

Б'юті-лайфхаки від Каті😅 #summermakeupclub

Літні б'юті-лайфхаки🌞:
🌞 Літо, ніжність, сукні, й мої натерті ляшки. Це завжди була моя проблема номер один. Тому дитяча присипка приходить мені на допомогу.(це не прям б'юті-лайфхак, але все ж вирішила його включити до списку);

🌞Роблю макіяж з дуже легеньким покриттям або взагалі без тональної основи. Адже влітку хочеться легкості та свіжості;

🌞Раніше я не знала, що губи можуть обгоріти на сонці. Але в тому році відчула це на собі, тому зараз використовую бальзам для губ з SPF50 ;

🌞 У мене довге, густе та пухнасте волосся. Тому влітку я роблю зібрані зачіски. Й мій мастхев- це крабик(заколка) для волосся.

🌞 Використовую сонцезахисний крем з SPF50. Але тут є свої нюанси, адже для мене важливо, щоб крем не обтяжував обличчя, захищав, й щоб обличчя не виглядало, як млинець. Тому, моїм фаворитом став сонцезахист InJoy.


Б'юті-лайфхаки від Каті😅 #summermakeupclub

🌞Використовую прозорі пластирі. Влітку, я дуже часто натираю мозолі на ногах, й потім ледве ходжу😥. Раніше клеїла звичайні пластирі, але їх дуже видно, тому мені це не подобалось. Але тепер знайшла ідеальний для себе варіант-прозорі пластирі😊.
🌞 Закріплюю сонцезахисний крем пудрою для обличчя (зовсім трішки). Завдяки цьому лайфхаку обличчя виглядає дуже класно та без почервонінь.Й тональну основу не треба використовувати та перевантажувати шкіру обличчя😉.