Blondie_rs

Maybelline Expert Eyes

Maybelline Expert Eyes

Думала, що вміщусь в Looks, але мене понесло з фотографіями, тож слід робити допис.

Що ж, цей продукт уже роки два в категорії "майже пуста банка", бо користуюсь рідко. Мені швидше та комфортніше змити все гідрофілкою, чим ще витрачати ватні диски. Справа в тому, що такого плану змивки також мають компоненти з розділу олій, тому після них хочеться чимось доочиститись.

До прикладу, на губах завжди було неприємне відчуття, тому я додатково змиваю або звичайною міцеляркою, або ж йду домивати пінкою з водою.

Ну але чому я вирішила розповісти про цю змивку? По-перше, вона мене колись дуже виручала в той час, коли я ще не користувалась гідрофільними засобами. По-друге, давно її не бачу на поличках магазинів; хоч продукт справді достойний, якщо не враховувати "післясмак". Тож, буде ще й як для архіву.

На Мейкапі, наче вже саме такої нема і я не пам'ятаю, де її купляла. Тож прикріплюю схожу - але не двофазну.

Має дві рідини, що змішуються між собою та набувають такого мутного блакитного кольору. Консистенція звичайна, як і у всіх двофазних засобів: жирненька та водяниста. На ватному диску опиняється без проблем, я її часто переливала на ноги, на штани через дивну дирку. Деколи здавалось, що нічого не витікає, як раптом - уже калюжа 😃

Ну і для наочності я нанесла безліч доволі стійких та звичайних засобів. Зверху до низу: підводка Maybelline Hyper Easy (трохи засохла, тому ще додала насиченості підводкою Essence 24 ever ink liner), олівчик для губ Maybelline Color Sensational, олівець для очей Maybelline Tattoo liner; тіні Colourpop з палетки Baby got Peach; олівець для очей Colour Intense Be Bold, стійка помада Maybelline Superstay Matte Ink, рідкi помади: Golden Rose Longstay, Half Caked i Sephora.

Як на мене - це дуже хороший результат. Одразу видно, що деотрі засоби справді стійкі, тож я більше провела їхню перевірку на стійкість, бо ніколи не зауважувала 😆 Деколи не хотілось діставати цю змивку і я терла губи міцеляркою до посиніння (от для чого, питається). А так, давніше я усі креативні мейки змивала саме цим засобом. Значно швидше, чим міцеляркою. Дуже легко розчинає й туш, що не треба відмокати вії, потім розтирати туди-сюди. Повторюсь... Єдиний мінус - це "післясмак". Губи чи повіки такі жирненькі, тому слід доочищати чимось ще.

Серед аналогів можу назвати хорошу двофазку від Colour Intense (якщо ви любите раптом такий формат). Також легко знімає суперстійкі засоби без зусиль.