Strange Love

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Почати слід з одягу. В спекотні дні я обов'язково ношу головний убір. Ніщо так добре не оберігає голову та обличчя від сонця, як банальний механічний захист. Також маю такі легкі болеро, які захищають плечі, при цьому не парять.

Зізнаюсь чесно, я ненавиджу пити просту воду. Тому додаю лимон або ж шипучу вітамінку хоч для мінімального смаку. Також полюбляю пити холодний жасминовий чай. Але пити потрібно, ви і самі це знаєте.

Для собак надважливий доступ до води в спекотні дні. Можна додати 1-2 кубики льоду в миску, проте не слід давати надто холодну воду.

У мене в арсеналі є одразу кілька спреїв для шкіри, проте у жаркі дні найкраще підходить Caudalie Cleansing & Toning Beauty Elixir. Він має охолоджуючий ефект за рахунок екстрактів м'яти, меліси та розрамину в складі.

Для фіксації макіяжу у спекотні дні та просто для охолодження використовую M.A.C Prep+Prime Fix+ Spray. Він у мене з лавандою, тому також добре охолоджує і дарує свіжість. У нього багатий екстрактами склад, тому він дбре працює і в якості догляду.

Санскрінів у мене багацько, як бачите. У дуже сонячні дні я надаю перевагу фізичним фільтрам, як от в Neutrogena. В арсеналі також маю Avene Solaire B-Protect SPF 50+, який заміняє мені тональні креми у жаркі дні, при цьому дарує надійний захист від сонця. Відзначити також хочу ментолове сонцезахисне молочко Omi Brotherhood The Sun Protect. Воно дарує просто нереальний охолоджуючий ефект, як після мазі "зірочка", іноді я просто не відчуваю обличчя після нанесення, воно наче затерпає від холоду. При цьому ефект охолодження тримається на шкірі доволі довго.

А тепер повертаємося до Слеша, бо він вже зачекався. Йому ми завжди охолоджуємо животик водою під час прогулянок. Раніше для цього я використовувала недорогу термальну воду у спреї, проте з часом він почав боятися звуку розпилення. Тепер для охолодження животика я використовую звичайну воду.

Також ми тішимо малюка собачим морозивом. В силіконовому коврику з виїмками (ми не купували спеціальний, а просто взяли популярну іграшку попіт) заморожуємо кефір чи сметанку. Так само можна заморожувати фруктові пюре та смузі. Такі заморожені ласощі дуже подобаються Слешику. Вони не просто освіжають його, а й заспокоюють та допомагають подолати тривожність.

Слеш дякує вам усім за увагу і з радістю ознайомиться з вашими лайфхаками для подолання спекиСлеш дякує вам усім за увагу і з радістю ознайомиться з вашими лайфхаками для подолання спеки