#summermakeupclub
Минула половина літа, я наче цього й не зрозуміла. Якби не хотілось облегшити свою рутину, але засобів використовую дуже багато, адже це доволі важкий період для мого самопочуття і буває почуваюсь трохи некомфортно.
1. Порятунок від поту, почну з того, що хвилює найбільше.
Коли з дезодорантами і антиприспірантами все зрозуміло, то на допомогу ще приходять вологі серветки, але не прості, а саме від поту.
Зараз я переважно сижу вдома в декреті, проте колись при активному способі життя-це однозначно практична штука, тому вирішила поділитись з вами.
Я працювала на роботі зазвичай більше ніж 9 годин і мені не вистачало захисту від ранкового антиприспіранта до кінця робочого дня, ці серветки доволі компактні і зручні, в мене були від Rexona, носити з собою антиприспірант і мити шкіру під пахвами не дуже зручно, а тут все в одному. Також це чудове рішення в похід чи в дорогу, наприклад взяти в поїзд, в такому виді транспорту дуже спекотно
Ось ще класна штука: дезодоруючі серветки для ніг, можна навіть поділитись з сусідами 😉.
2.Вода
Термальна вода для обличчя, мій маст-хев, особливо для поїздок в маршрутці, дехто дивиться трішки косо, незнаю чи здивування викликаю чи заздрощі, але головне, що мені добре.
Колись працювала без кондиціонера в дуже спекотному приміщенні, одного разу навіть зомліла, але мені порадили, як легше переживати спеку, така проста річ дійсно приводила мене до тями: включити максимально холодну воду, змочити обличчя на лобі(сонна артерія) зона ліктьової і променевої кістки ( всі знають, де на руках міряють пульс) і лоб, декілька разів на день з такими маніпуляціями значно полегшили життя в душному приміщенні, а кондиціонер так і не встановили 🥲
3.Догляд за шкірою і захист
Зранку, якщо нікуди не йду, користуюсь класним легким кремом від Севентін, він дуже приємний в спекотну погоду, круто матує, але не стягує шкіру, коли збираюсь проводити час на сонці, то звертаюсь до важкої артилерії і наношу спф 50, також рекомендую не нехтувати косметикою з пробіотиками, це добре для імунітету шкіри.
Сонцезахист використовую не тільки для обличчя і тіла, маю також чоловічий бальзам для губ (спф 15), він гарно пом'якшує губи і не сильно жирний.
Захищаємось від сонця всією сім'єю. Чоловік для себе обрав спрей, йому зручно такий формат для тату і звичайно донечка має свій, для її ніжної шкіри, адже вона в мене так любить гуляти.
4.Хочу сяяти, коли літо і в душі і на зовні)
Ти така бліда) частенько я це чула і заганялась в комплекси, але зараз мене це не хвилює, просто буває настрій сяяти, як те сонечко.
На даний момент у мене автозасмага St. moris, подобається тим, що зразу дає відтінок, але за 3-4год проявляється весь ефект.
Констенція пігментованої пінки дуже зручна , бо видно, як наноситься. Засмага з ним набуває красивого морського відтінку.
Наношу автозасмагу руками, до спеціальної рукавички ще не дожилась, і щоб усунути залишки автозасмаги з долонь, зразу тру кухонною мочалкою з милом жорсткою стороною, засіб вимивається на ура.
Доя сяйва у мене шимер mermade він доволі насичений і має красиві блискітки, чудово підкреслює засмагу, але раптом у вас немає такого засобу, то на допомогу прийде хайлайтер, часто такий прийом використовують селебріті. Наносите свій улюблений крем і зверху пензликом хайлайтер.
На ногах-хайлайтер Becca, на шиї і зоні декольте-шимер mermade.
Матуючі серветки
Зараз трохи кумедний лайфхак. Я завжди користуюсь виключно бюджетними матуючими серветками, які би хайпові і розхвалені не були припустим Шисейдо, але платити такі кошти не бачу сенсу, адже via beauty справляються чудово.
Правда, я пішла дальше, от буває закінч ились чи десь загубила і на допомогу приходить, те, що є у всіх-туалетний папір 😁 До того ж, аля Кохавинка працює краще ніж оце все елітне, якщо вам неприємно, то можете скористатись паперовими рушничками чи серветками, але я вважаю, те, що використовують для найніжнішої зони, то і для обличчя не зашкодить. Зізнавайтесь, чи я тут така не одна?)
Мій пост підійшов до завершення, надіюсь сильно вас не втомила.
Все-таки літо, то дуже смачний і яскравий період, коли навколо пахне квітами і око тішиться зеленими фарбами, коли проміння сонечка б’є у вікно, то настрій зразу кращий, як би не було складно-це прекрасна пора року, за якою ми будемо сумувати.
Коментарі (0)