Мій топ-5 АНТИ-лайфхаків на літо

Мій топ-5 АНТИ-лайфхаків на літо

Привіт усім! Я вже давно помітила за собою, що мої поради ніхто з моїх домашніх ніколи всерйоз не сприймає. Ба більше: після моїх слів усіх чомусь тягне зробити все навпаки. Що більше прошу рідних користуватися санскріном, то більше їх це злить. Особливо маму. Всі сусіди в селі сміялися, коли я по всьому городу ганялася за нею з тюбиком, щоб намастити її нещасну спину (хоча би спину…), а вона тікала від мене з обуреними вересками 🤦 Не знаю, може, я схожа на сектантку, яка своїми намаганнями загнати у сонцезахисну секту тільки відлякує?.. 🤔 Словом, ок, раз на всі мої слова йде заперечна реакція, то спробуємо метод "від супротивного". Здається, це має назву "реверсивна психологія". Отже, найшаленіші АНТИ-лайфхаки літа, або дуже ШКІДЛИВІ поради. Що ж, уперед!


🤪 Побільше засмагати. Максимально оголитися і смажитися під сонцем десь із 10 до 16. Спф? Нєєєєєє, ви що, з ним же не вийде класної шоколадної засмаги! Якщо почне облазити - не страшно, треба просто ще раз засмагнути зверху. Під час засмаги бажано приліпити на руку і живіт фігурну аплікацію, щоби вийшло "засмагле тату". Це дуже вишукано й естетично. Немає змоги засмагати весь день? Не біда, є солярій. Відвідання обов'язкове мінімум по 20 хвилин щодня, щоби пристойно підкоптитися.


🤪 Під час приймання сонячних ванн не забувати про волосся - воно ж так гарно вигорає на сонці! Для чого тратитися на дорогі техніки фарбування в салоні, якщо всього можна досягти природним чином? Не дурні ж були паризькі модниці ХІХ ст., які днями сиділи на дахах будинків, щоб освітити свої шевелюри. Красуням на замітку: найкраще волосся вигорає після того, як його окунути у хлоровану воду відкритого басейну. І, звісно, жодних бальзамів чи лівінів, бо вони перешкоджають гарному вигоранню.


🤪 Повний мейк обов'язково щодня. Консилер, тоналка, пудра, щедро рум'яна, яскраві тіні й олівець, накладні вії, соковита помада. Щоб не "пливло", під низ жодних кремів і всієї цієї доглядової дурні (то для тітоньок передпенсійного віку). Якщо все-таки "пливе" на сонці, то щедро припудрити зверху. Повторювати протягом дня. На ніч можна не змивати, щоб на наступний ранок було менше роботи. Якщо все-таки хочеться змити, то найкраща штука - скраб, і щоби пожорсткіше. Нехай шкіра попече - швидше оновиться.


🤪 Щодня обов'язково гуляти до 3 години ночі, лягати спати під ранок. Виспатися встигнемо на пенсії. Бари, танці. А зранку - французький сніданок: кава і цигарка.


🤪 У спеку хочеться пити? Фанта, кола чи кольоровий алкогольний коктейль. Усі кольори веселки до наших послуг. І щоби з бульбашками, вони добре вгамовують спрагу.


Словом, якось так. Вибачте, що трохи по-злому… До речі! Це ж вийшов ще й невеличкий ретро-екскурс у те, як проводили своє літо справжні красуні на початку 2000-х! І примудрялися ж при цьому мати приголомшливий вигляд 😉 Воістину українські жінки дивовижні!